yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Altınova, EMITT Fuarı’nda ilgi odağı oldu

Altınova, EMITT Fuarı’nda ilgi odağı oldu
11.02.2022 14:27
0
A+
A-

 

 

Haber \ Esin KAYA

Altınova Belediyesi; dünyanın alanında en büyük fuarlarından olan EMITT Fuarı’nda, bu yıl da yerini aldı. İlçenin tanıtımının yapıldığı stantta ziyaretçiler büyük ilgi gösteriyor.

ALTINOVA TANITILIYOR

EMIT Fuarı’nda, yerli ve yabancı ziyaretçilere ilçenin değerlerin tanıtan Altınova Belediyesi, hazırladığı stantla tam not alıyor. Altınova Belediyesi; 50 ülkeden binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen fuarda, Osmangazi Köprüsü, Altınova Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi, Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi, Altınova Tersaneler Bölgesi başta olmak üzere, ilçede yetişen meyveler ve dış mekân süs bitkileri ziyaretçilere tanıtılıyor.

DOĞA PASAPORTU, TAKDİR TOPLUYOR

Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportu, Fuar ziyaretçilerine takdim ediliyor. Doğa pasaportu uygulamasındaki amaç ise, Marmara Denizi’nin kıyısındaki 239 kuş türüne ev sahipliği yapan Altınova Hersek Lagünü’ne gelen ziyaretçileri doğa ve hayvanları koruma ve yaşatma sözleşmesinin bir gönüllüsü yapmak ve doğayı ve özellikle nesli tükenmekte olan türleri korumak. Altınova Belediyesi’nin bu uygulaması ise, EMIT Fuarı’nda büyük takdir topluyor.

ALTINOVA’NIN DOĞAL ÜRÜNLER

Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde elde edilen bitkilerden üretilen ürünler de fuarda oldukça ilgi çekti. Altınova’da yetiştirilen bitkilerden elde edilerek üretilen bitki çayları, kremler, yağlar ve sabunlar büyük beğeni topladı. Öte yandan patenti Altınova Belediyesi’ne ait olan Kivi Reçeli, misafirlerce tam not aldı.

VALİ YARDIMCISI ALKAN, ALTINOVA STANDINDA

Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, EMIT Fuarı’nı ziyaret ederek Altınova Belediyesi standında misafirlerle bir araya geldi. İlk olarak, Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu kendisi alan Vali Yardımcısı Alkan, daha sonra doğa ve hayvan sever ziyaretçilere Doğa Pasaportu hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.