yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5010
EURO
34,5831
ALTIN
2.501,35
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
24°C
Yalova
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Altınova, Bigadiç deplasmanında

Altınova, Bigadiç deplasmanında
25.02.2022 15:56
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’taki temsilcilerimizden Altınova Belediyespor, 13.hafta müsabakaları çerçevesinde; Bigadiç Belediyespor’a konuk olacak. Geçen hafta derbide Kadıköyspor’u 7-0 gibi farklı skorla yenerek tarihinin en farklı galibiyetlerinden birine imza atan Sarı-Yeşilliler, bu kez rotayı Balıkesir’e çevirdi. Yalovaspor’a tek golle kaybeden ve ateş hattında bulunan Bigadiç Belediyespor’u devirip 3 puanla evine dönmeyi amaçlayan Abdurrahman Güneş yönetimindeki Altınova, bu karşılaşmada hata yapmak istemiyor.

 

İlk maçı rahat kazanmıştı..

Ligin ilk yarısında Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda rakibini 3-0’lık net skorla mağlup eden Sarı-Yeşilliler, 3 puanın da sahibi olmuştu. Bigadiç Belediyespor ile Altınova Belediyespor arasında yarın Balıkesir Bigadiç Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sahasında oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Bu karşılaşma öncesinde temsilcimiz, 15 puanla 5.sırada bulunuyor. 6 puandaki Bigadiç Belediyespor da kırmızı bölge olan 9.basamakta yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.