yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ALTINOVA, ANTALYA KAMPINI TAMAMLADI

ALTINOVA, ANTALYA KAMPINI TAMAMLADI
22.01.2023 16:07
0
A+
A-

 

  • Bölgesel Amatör Lig 14. gruptaki şampiyonluk adayımız Altınova Belediyespor 10 günlük Antalya kampını başarıyla tamamladı. Kundu’da bulunan Kremlin Palace’da günde çift antrenman yapan Sarı Yeşilliler ayrıca 3 hazırlık maçı oynadı.

 

Haber \ Onur ERDİK

Devre arası hazırlıkları kapsamında Emirhan Çolak’ın yanı sıra Metehan Zeybek, Melih Şenol ve Ahmet Çağlar’ı kadrosuna katan Altınova’da Taşkın Gökçe’nin yanı sıra Kubilay İsmail Zihni, Batınay Korkmaz ve Yusuf Argün’le yollarını ayırdı. İlk yarıyı 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alıp 29 puanla ikinci sırada bitiren Altınova Belediyespor hazırlık maçları kapsamında Mersin ekibi Silifkespor’a 2-1 mağlup olurken, Bandırma Etispor’u 1-0 devirip Yozgat ekibi Bozokspor’la 1-1 berabere kaldı. Altınova Belediyespor kafilesi Yalova’ya dönüş yolunda ilimizde Altınova Kaymakamlığı görevini üstlenen şuanda Afyon Vali Yardımcısı görevini yürüten Nurullah Kaya’nın misafiri oldu.

Yalova dönüşü Kaya’nın misafiri oldular..

Yalova’da Altınova Kaymakamlığı’nı yapan şimdilerde ise Afyon Vali Yardımcısı görevini yürüten Nurullah Kaya, “Unutamayacağımız birçok güzellikleri yaşamaya devam ettik. Sandıklı-Afyon yolunda seyahat eden değerli bir dostum her daim dilimizden düşürmediğimiz eski görev yerlerimden Altınova yazılı otobüsü görünce fotoğrafını bana attı. Altınova Belediyespor’un kalecisi, İbrahim İnce’ye atarken güzel bir tesadüf ile o beni ardı. Bende kendilerine Afyon’a girmek üzere olduklarını ve kendilerini büyük bir heyecanla takip ettiğimi söyleyince baya baya şaşırdılar.  Altınova Belediyespor Kulübümüzün Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş önderliğinde ikinci devre hazırlıklarını tamamladığı Antalya kampından Yalova’ya dönerken Afyon’da Kolaylı tesislerinde misafirimiz oldu.

Her daim tam destek veren Altınova Belediye Başkanımız dostum Dr. Metin Oral’ın, kulüp başkanı kardeşim Sedat Ok’un selamlarını getiren takım yöneticilerimiz ile sporu, futboldaki hedefleri yani sıra Altınova Yalova sohbeti yapıp eski günlerdeki hatıraları tekrar tazeledik.  Bol bol Yalova ve Altınova’daki dostlarımız ile telefon bağlantısı yaptık.  Bugün de unutulmayacak inşallah. Bal Ligi’nde iddiasını sürdüren ve o sene bu sene inancını taşıyan Altınova Belediyespor’a başarılar diliyorum.

İdarecilerimize Teknik heyete ve futbolcularımıza hemşerilerimiz ile birlikte inancımız tamdır” diye konuştu.

“Kampımız çok iyi geçti”

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “10 günlük Antalya kampımızı başarıyla tamamladık. 3 hazırlık maçı oynayıp yeni transferlerimizi görme fırsatı bulduk. Bu sezon takımımıza her türlü kolaylığı sağlayan destek veren başta Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a, kulüp başkanımız Sedat Ok ve değerli yöneticilere, Altınova taraftarlarına teşekkür ediyorum. Dönüş yolunda hoş bir sürprizle karşılaştık. İlçemizde görev yapan şu anda Afyon Vali Yardımcısı görevini yürüten Nurullah Kaya’nın misafiri olup eski günleri yad ettik. Kendisine bu jestinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizim için ayrı moral oldu” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.