Reklam
Reklam
BIST 100
13.047,72 -0,51%
DOLAR
44,2987 0,01%
EURO
51,2778 -0,11%
GRAM ALTIN
6.406,80 -3,26%
FAİZ
40,38 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
96,60 -6,89%
BITCOIN
69.339,00 -1,57%
GBP/TRY
59,1536 -0,55%
EUR/USD
1,1572 -0,15%
BRENT
112,19 3,26%
ÇEYREK ALTIN
10.475,11 -3,26%
Fenerbahe
4 : 1
Gaziantep FK
17 Martt 2026, 20.00
Alanyaspor
5 : 0
Kocaelispor
18 Martt 2026, 16.00
Baakehir
0 : 0
Antalyaspor
18 Martt 2026, 20.00
Eypspor
0 : 1
Trabzonspor
18 Martt 2026, 20.00
Kayserispor
1 : 0
Karagmrk
19 Martt 2026, 16.00
Beikta
2 : 1
Kasmpaa
19 Martt 2026, 20.00
Konyaspor
1 : 0
Genlerbirlii
19 Martt 2026, 20.00
Gztepe
20:00
Galatasaray
08 Nisanan 2026, 20.00
Rizespor
20:00
Samsunspor
09 Nisanan 2026, 20.00

ALTINOVA, ANTALYA KAMPINI TAMAMLADI

altınova (1)

 

  • Bölgesel Amatör Lig 14. gruptaki şampiyonluk adayımız Altınova Belediyespor 10 günlük Antalya kampını başarıyla tamamladı. Kundu’da bulunan Kremlin Palace’da günde çift antrenman yapan Sarı Yeşilliler ayrıca 3 hazırlık maçı oynadı.

 

Haber \ Onur ERDİK

Devre arası hazırlıkları kapsamında Emirhan Çolak’ın yanı sıra Metehan Zeybek, Melih Şenol ve Ahmet Çağlar’ı kadrosuna katan Altınova’da Taşkın Gökçe’nin yanı sıra Kubilay İsmail Zihni, Batınay Korkmaz ve Yusuf Argün’le yollarını ayırdı. İlk yarıyı 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alıp 29 puanla ikinci sırada bitiren Altınova Belediyespor hazırlık maçları kapsamında Mersin ekibi Silifkespor’a 2-1 mağlup olurken, Bandırma Etispor’u 1-0 devirip Yozgat ekibi Bozokspor’la 1-1 berabere kaldı. Altınova Belediyespor kafilesi Yalova’ya dönüş yolunda ilimizde Altınova Kaymakamlığı görevini üstlenen şuanda Afyon Vali Yardımcısı görevini yürüten Nurullah Kaya’nın misafiri oldu.

Yalova dönüşü Kaya’nın misafiri oldular..

Yalova’da Altınova Kaymakamlığı’nı yapan şimdilerde ise Afyon Vali Yardımcısı görevini yürüten Nurullah Kaya, “Unutamayacağımız birçok güzellikleri yaşamaya devam ettik. Sandıklı-Afyon yolunda seyahat eden değerli bir dostum her daim dilimizden düşürmediğimiz eski görev yerlerimden Altınova yazılı otobüsü görünce fotoğrafını bana attı. Altınova Belediyespor’un kalecisi, İbrahim İnce’ye atarken güzel bir tesadüf ile o beni ardı. Bende kendilerine Afyon’a girmek üzere olduklarını ve kendilerini büyük bir heyecanla takip ettiğimi söyleyince baya baya şaşırdılar.  Altınova Belediyespor Kulübümüzün Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş önderliğinde ikinci devre hazırlıklarını tamamladığı Antalya kampından Yalova’ya dönerken Afyon’da Kolaylı tesislerinde misafirimiz oldu.

Her daim tam destek veren Altınova Belediye Başkanımız dostum Dr. Metin Oral’ın, kulüp başkanı kardeşim Sedat Ok’un selamlarını getiren takım yöneticilerimiz ile sporu, futboldaki hedefleri yani sıra Altınova Yalova sohbeti yapıp eski günlerdeki hatıraları tekrar tazeledik.  Bol bol Yalova ve Altınova’daki dostlarımız ile telefon bağlantısı yaptık.  Bugün de unutulmayacak inşallah. Bal Ligi’nde iddiasını sürdüren ve o sene bu sene inancını taşıyan Altınova Belediyespor’a başarılar diliyorum.

İdarecilerimize Teknik heyete ve futbolcularımıza hemşerilerimiz ile birlikte inancımız tamdır” diye konuştu.

“Kampımız çok iyi geçti”

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “10 günlük Antalya kampımızı başarıyla tamamladık. 3 hazırlık maçı oynayıp yeni transferlerimizi görme fırsatı bulduk. Bu sezon takımımıza her türlü kolaylığı sağlayan destek veren başta Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a, kulüp başkanımız Sedat Ok ve değerli yöneticilere, Altınova taraftarlarına teşekkür ediyorum. Dönüş yolunda hoş bir sürprizle karşılaştık. İlçemizde görev yapan şu anda Afyon Vali Yardımcısı görevini yürüten Nurullah Kaya’nın misafiri olup eski günleri yad ettik. Kendisine bu jestinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizim için ayrı moral oldu” dedi.

 

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?