yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3645
EURO
34,6827
ALTIN
2.395,64
BIST
10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

ALTINOVA, 3. LİG EKİBİNE DİŞ GEÇİREMEDİ

ALTINOVA, 3. LİG EKİBİNE DİŞ GEÇİREMEDİ
26.02.2023 12:44
0
A+
A-
  • Altınova Belediyespor, deprem felaketi nedeniyle ara verilen lig maraton öncesinde oynadığı ikinci hazırlık maçında 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk adaylarından Belediye Derincespor’la golsüz berabere kaldı.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Altınova Belediyespor deprem nedeniyle verilen arada ikinci hazırlık maçını TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Belediye Derincespor ile oynadı. Geçen hafta Kocaeli’nin BAL ekiplerinden Gölcükspor’a konuk olan Abdurrahman Güneş’in ekibi o maçta olduğu gibi bu maçtan da 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.

2022-2023 sezonunun ikinci yarısına 2-1’lik Yalovaspor galibiyeti ile başlayan Altınova Belediyespor sonrasında İnegöl Kafkas Gençlikspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Sonrasında Kahramanmaraş’ta gelen depremler nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) profesyonel ve amatör ligleri ertelendiğini duyurmuştu. 4-5 Mart 2022 tarihlerinde başlayacak lig maçları öncesinde Altınova Belediyespor, Kocaeli’nde Belediye Derincespor’a konuk oldu. Derince Belediyesi doğal çim sahadaki maçı çok az seyirci takip etti. Hem Abdurrahman Güneş hem de 3. Lig ekibinin teknik patronu Hamza Mutlu iki devre iki farklı takım sahaya sürdü. Her iki takım da kıran kırana mücadele ederken 90 dakikanın bitiş düdüğü geldiğinde skorda 0-0’lık eşitlik vardı. Bu maçın ardından gelecek hafta başlayacak ligler kapsamında Altınova Belediyespor evinde Değirmenderespor’u ağırlayacak. TFF 3. Lig 1. Grup ekibi ise Amasyaspor deplasmanına çıkacak.

‘Artık lige dönme vakti’..

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “3. Lig ekiplerinden Belediye Derincespor’a konuk olduk. Rakibimizle 0-0 berabere kalırken son hazırlık maçımızı yapmış oldu. Öncelikle Belediye Derincespor teknik heyetine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bizleri çok iyi ağırladılar. Artık lige dönme vakti. Gelecek hafta Değirmenderespor’u ağırlayacağız. Hedefimiz olan şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam etmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.