yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

‘ALTIN ŞEHRİ KEŞFETMEYE DAVET EDİYORUM’

‘ALTIN ŞEHRİ KEŞFETMEYE DAVET EDİYORUM’
22.11.2023 18:13
0
A+
A-
  • Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Kültür Turizm Müdürlüğü’nün Yalova İnfo Gezisi Programı kapsamında misafirlerini Hersek Lagününde ağırladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Davetliler, Hersekzade Ahmetpaşa Külliyesi, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi ile Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ve Altınova Belediyesi Hersek Dilburnu Deniz Feneri’ni gezerek incelemelerde bulundular.

‘Ciddi çalışmalar yapıyoruz’..

Misafirleri Hersek Lagününde ağırlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede tarihi, sanayiyi, tarımı ve kültürü bir arada yürüttüklerini, bu değerlere turizmi de eklemek için ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Oral, “Ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızı masmavi denizi, yemyeşil ormanları, tarihi geçmişi ve birçok güzelliği bünyesinde barındıran AltınŞehir Altınova’mızı keşfetmeye davet ediyorum” dedi.

‘Atılımlar gerçekleştirdik’..

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ilçenin turizm konusunda önemli çalışmalar ve atılımlar gerçekleştirdiğini kaydetti. Oral, “Turizm, yarattığı iş kolları ve istihdam olanakları ile dünya ekonomisinde çok büyük yer tutan sürekli gelişim gösteren bir endüstridir. Turizmin giderek çeşitlenmesi, tüm yıla yayılması ve insanların gezi alışkanlıklarının değişmesi her yıl daha fazla insanın seyahat etmesine ve dolayısıyla sosyal ve kültürel alışverişin artmasına olanak sağlamaktadır” diye konuştu. Geziye, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin de katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.