yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ALTIN KIZ BUSE, VALİ KAYA’YI ZİYARET ETTİ

ALTIN KIZ BUSE, VALİ KAYA’YI ZİYARET ETTİ
26.09.2023 14:18
0
A+
A-

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ŞAMPİYONA SÜRPRİZ!

  • Sırbistan’daki Dünya Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 68 kiloda altın madalya kazanarak Paris Olimpiyatlarına gitmeye hak kazanan Çiftlikköy Belediyespor’un milli güreşçisi Buse Tosun Çavuşoğlu, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya makamında ziyarette bulundu.

Sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan milli güreşçi, kendi adının verildiği toplantı salonunun açılışına merasimine katıldı.

  • Şampiyon Buse’ye ziyaretlerinde eşi Serkan Çavuşoğlu ve antrenörü Murat Gençtürk de eşlik etti.

 

Onur ERDİK

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirilen Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Buse Tosun Çavuşoğlu, kadınlar 68 kiloda Moğol rakibini tuşla geçerek dünya şampiyonu olmuş ve altın madalya kazanmıştı. 2024 Paris Olimpiyatlarına da kota alan 28 yaşındaki güreşçi, kariyerinin zirvesine çıkarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Vali Kaya’ya ziyaret..

Dünya şampiyonu güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’la birlikte Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya ziyarette bulundu. Ziyarette Yalova’nın güreşte ilk Avrupa şampiyonu Sırrı Acar ve Çiftlikköy’ün ilk Balkan şampiyonu Ahmet Bozman’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova Güreş İl Temsilcisi Hakkı Bağatar da yer aldı. Yalova Valisi Dr. Kaya, Şampiyon Buse’yi tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, kendisine bir hediye takdim etti. Kadınların isterse her şeyi başarabileceğini ifade eden Vali Kaya, azmi ve başarısıyla Dünya Şampiyonluğuna ulaşan Buse Tosun Çavuşoğlu’nun olimpiyatlarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü salonuna adı verildi..

Ardından İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden şampiyon güreşçimiz, burada kendisinin ismi verilen ‘BuseTosun Çavuşoğlu Toplantı Salonu’nun açılışını Başkan Silpagar’la birlikte yaparak açılış kurdelesini kesti. İl Emniyet Müdürlüğü personelinin kendisine sürprizi olan pastasını keserek dilek tutan Çavuşoğlu, bir sonraki hedefi olan olimpiyat şampiyonluğu için moral depoladığını ve bu jestten dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Türk Milleti olarak gurur duydukları bir zaferi hep birlikte kutladıklarını belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Dünya güreş şampiyonu olarak hepimizin göğsünü kabartan sporcumuz şampiyon Buse Tosun Çavuşoğlu, Yalova’mızın ilk Avrupa şampiyonu Sırrı Acar ve Çiftlikköylü Balkan şampiyonumuz Ahmet Bozman’la birlikte, Yalova Valimiz Sayın Hülya Kaya’yı ziyaret ettik. İlk ve son şampiyonun bir araya geldiği programın devamında İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Şampiyonumuzun adının verildiği ‘Buse Tosun Çavuşoğlu’ VİP Toplantı Salonu’nun açılışını yaparak, şampiyonluk pastasını birlikte kestik. Şampiyonumuzla bir kez daha hep birlikte gurur duyduk” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.