yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

ALTIN HAMUR PLUS AÇILDI

ALTIN HAMUR PLUS AÇILDI
16.04.2025 17:45
0
A+
A-

‘İSRAF YOK, SINIR YOK, KURALLAR YOK

 KAHVALTININ FİYATINI SİZ BELİRLİYORSUNUZ’

“Ne kadar yersen, o kadar ödersin” felsefesiyle yola çıkan Altın Hamur Plus, geleneksel serpme kahvaltı alışkanlıklarını rafa kaldırıyor.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova’da kahvaltı kültürüne devrim niteliğinde bir dokunuş geldi. “Serpme kahvaltıya dair bildiklerinizi unutun” mottosuyla yola çıkan Altın Hamur Plus, alışılmış kahvaltı anlayışını kökten değiştiriyor. İsrafı ortadan kaldıran, müşteriye dilediği kadar ürün alma özgürlüğü tanıyan ve fiyatını kişinin kendisinin belirleyebildiği bu özgün konsept, şimdiden büyük ilgi görüyor.

‘NE KADAR YERSEN, O KADAR ÖDERSİN’

Klasik serpme kahvaltılarda sofraya gelen tabakların çoğu yenmeden kalıyor. Yükselen maliyetler, birçok aileyi bu keyiften mahrum bırakırken Altın Hamur Plus bu duruma çözüm sunuyor. Misafirler burada diledikleri üründen, diledikleri miktarda alarak hem israfı önlüyor hem de bütçelerine uygun bir kahvaltı yapabiliyorlar. Böylece artık ne tabağınızda yemek artıyor ne de cebiniz fazla eksiliyor. Ortalama kilogram fiyatı 500 TL olan sistemde, kahvaltı ücreti seçilen ürünlerin toplam gramajına göre belirleniyor. İki kişilik bir aile, yaklaşık 450-500 TL arasında bir fiyatla zengin bir kahvaltı yapabiliyor.

İSTANBUL TECRÜBESİ YALOVA’YA TAŞINDI

Altın Hamur Plus’ın kurucu ortaklarından Talip Tabara, İstanbul’daki gastronomi geçmişini Yalova’ya taşımanın heyecanını yaşadığını dile getirdi. Yalova’da eksik gördüğü bu konsepti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşayan Tabara, şu ifadeleri kullandı: “İstanbul’da güzel işlere imza attım. Yalova’da böyle bir eksik olduğunu görünce ilk Altın Hamur şubemizi açtık. Gelen tepkiler çok güzeldi. Bunun üzerine Altın Hamur Plus fikri doğdu. Kısa sürede büyük ilgi gördük. Kaliteyi korumak adına isim hakkı taleplerini şimdilik geri çeviriyoruz.”

‘8 YILLIK HAYALİN GERÇEKLEŞTİĞİ AN’

Bir diğer ortak Nebi Battal ise bu konseptin 8 yıllık bir araştırmanın ürünü olduğunu belirtti. Yıllardır Yalova’da restoran işletmeciliği yapan Battal, Talip Usta’nın vizyonuyla yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi: “Klasik börekçilikten farklı olarak, ‘Bir dilim peynir değil, kahvaltı sunalım’ dedik. Açık büfe kahvaltı fikri doğdu ve bunu gerçekleştirdik. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Talip Usta’nın hayalini hayata geçirdik, şimdi sıra bu kaliteyi sürdürmekte.”

KAHVALTIDAN SONRA PASTA VE KAHVE KEYFİ

Altın Hamur Plus sadece kahvaltıyla sınırlı kalmayacak. Mekânda ilerleyen günlerde çeşitli tatlılar ve dilim pastalar da sunulacak. Kahvaltı saatinden sonra ise mekân, kahve ve tatlı molası için ideal bir buluşma noktası olacak. Yalova’da kahvaltı anlayışını yeniden tanımlayan Altın Hamur Plus, hem cebinizi hem vicdanınızı rahatlatacak bir deneyim sunuyor. Ürün israfına son verirken damak zevkinden de ödün vermeyen bu yeni konsept, şimdiden şehirde fark yaratmış durumda.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.