yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3442
EURO
34,8799
ALTIN
2.393,78
BIST
10.193,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

‘ALNIM AK, GÖNLÜM RAHAT’

‘ALNIM AK, GÖNLÜM RAHAT’
08.04.2024 17:49
0
A+
A-

MUSTAFA TUTUK HEMŞEHRİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

4 yıllık hizmet sürecini tamamlayan ve Yalova’da önemli projeler hayata geçiren önceki dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hemşehrilerine teşekkür etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Önceki dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile hemşehrilerine teşekkür etti. Tutuk açıklamasında şunları dile getirdi: “2020 yılında vekaleten seçildiğim, ardından asaleten tamamladığım Yalova Belediye Başkanı olarak Yalova’ya hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu 4 sene boyunca yaşadım. Yalova’mızda kentsel dönüşüm, ulaşım, turizm, altyapı, sosyal hizmetler gibi birçok alanda öncü projeleri hayata geçirdik. Doğa harikası Yalova’mızın güzelliklerini koruduk. Gönül dostlarım, Yalovalı kardeşlerim; benim için de tüm zorluklara rağmen son derece keyifli, kendim için, ailem için onurlu bir hizmet süresi geçirdim. Alnım ak, gönlüm rahat. Cesaretle konuların üzerine gittik, Yalova’mıza kazandırdığımız projeler ile de Yalova’mızın tarihinde iz bıraktık. Hep çalıştık, hep ürettik. Sizlerin kararıyla şehrimizde başlayacak yeni dönemin, Sayın Mehmet Gürel ve Yalova’mıza hayırlara vesile olmasını dilerim. Bilmenizi isterim ki, biz de bu şehrin her köşesinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bir Yalova sevdalısı, bir Yalova sakini olarak ben Yalova’mız için sunulan vaatleri de özellikle takip edeceğim. Seçim bitti, şimdi görev zamanı. Adaylığımız süresince bizi destekleyen ve desteklemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliriz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.