yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

AKYOL VE GÜÇLÜ, BALIKÇILARLA BİR ARAYA GELDİ

AKYOL VE GÜÇLÜ, BALIKÇILARLA BİR ARAYA GELDİ
20.11.2023 17:07
0
A+
A-

‘YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ’

ÇINARCIK, ESENKÖY VE KORUKÖY, KARAYELE TESLİM OLDU

BÖLGEDE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

  • Geçtiğimiz Cumartesi günü ilimizde etkisini gösteren sağanak yağış ve fırtınanın ardından Çınarcık ilçesi, Esenköy ve Koruköy beldesinde bulunan balıkçı barınakları tahribata uğradı. Limanda bulunan tekne ve barınaklar büyük ölçüde zarar gördü.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar ve beraberindekiler, bölgede yapılan hasar tespit çalışmalarına katıldı.

  • ..”Devletimiz büyüktür, tüm onarımlar en kısa zamanda yapılacaktır.”

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar ve beraberindeki heyet, fırtınanın etkisi ile meydana gelen yıkımın ardından Çınarcık, Esenköy ve Koruköy’de bulunan balıkçı barınaklarını ziyaret etti. Akyol ve beraberindekiler, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’den bölge hakkında bilgiler aldılar. Balıkçılara geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Akyol ile Başkan Güçlü, böyle afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundular.

‘Yaralarımızı hep birlikte saracağız’

Yaşanan hadiseyi ilk günden itibaren takip ettiklerini söyleyen Başkan Güçlü, “Büyük zayiatın yaşandığı fırtınanın ardından, Çınarcık ilçemiz, Koruköy ve Esenköy beldemizi Milletvekilimiz Meliha Akyol, İl Müdürümüz Suat Parıldar ve teknik heyet ile birlikte inceledik. Balıkçılarımızla bir araya geldik, her birine geçmiş olsun temennilerimizi ilettik. Gördük ki karayel fırtınası burada büyük tahribata yol açmış. Ekiplerimiz burada, gerekli incelemeler ve takipleri yapılıyorlar. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. İlçemize ve beldelerimize büyük geçmiş olsun” dedi.

‘Devletimiz büyüktür’

Heyetten önce bölgede incelemelerde bulunan Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, tüm balıkçılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Esenköy\ Estaş- Kanarya sahil hattında hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Başkan Temel, “Devletimiz büyüktür, tüm onarımlar en kısa zamanda yapılacaktır” şeklinde konuştu.

   

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.