yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AKYOL VE BERABERİNDEKİLER ANTEP’İ GEZDİLER

AKYOL VE BERABERİNDEKİLER ANTEP’İ GEZDİLER
16.01.2022 15:02
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ile milletvekili heyeti, Milli Teknoloji Hamlesi’ne önemli katkı sunacak Gaziantep Keşif Kampüsü’nde (Çocuk Üniversitesi) incelemelerde bulundular. Heyet ardından Gazişehir İl Öğrenci Meclisi’nin toplantısına konuk olarak geleceğin teminatı çocuklara bazı konularda söz verdiler. Gaziantep Belediyesi Çocuk Sanat Merkezini de ziyaret eden heyet, burada eğitim gören çocuklarla bir araya geldiler. TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı R. Sezer Katircioğlu ve beraberindeki heyet, Sehitkamil Belediyesi tarafından öğrencilere, teorik ve uygulamalı trafik kuralları eğitimlerinin verilmesi amacıyla yapılan Sehitkamil Trafik Eğitim Parkı’nı gezerek incelemede bulundu. Başkan Fadiloğlu, parkta kısa süre içerisinde yaklaşık 10 bin öğrenciye eğitim verildiği bilgisini de paylaştı.
‘Göğsümüz kabardı’..
Yaptığı incelemelerin ardından değerlendirmede bulunan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katircioğlu, “Gerçekten göğsümüz kabardı. Çocuklarımızda trafik bilincinin gelişmesi noktasında çok önemli bir çalışma. Çocuklarımız, birebir buraya getirilerek uygulamalı ve teorik eğitim veriliyor. Alt geçitten üst geçitlere, trafik ışıklarına, yaya geçitlerine kadar her türlü uygulamayı yasayabilecekleri, kullandıkları araçlar da dahil güzel bir çalışma. Çok önemli bir proje. Çocuklarımızı, kurallara uyma noktasında, kuralları öğrenme noktasında çok önemli bir bilincin sağlandığı önemli bir proje. Bu konuda gösterdiği duyarlılık çok önemli, Belediye Başkanımızı tebrik ediyoruz. Çocuklarımıza yapılan yatırım, Türkiye’nin geleceğine yapılan yatırımdır. Çok önemsiyoruz. Çocuklarımıza yapılan her destek, sonrasında Türkiye’nin geleceğine misliyle katkı sağlayacaktır. Çocuklar bizim her şeyimiz. Su an çocuklar, polisler eşliğinde araçları kullanıyorlar. Bizzat uygulamalı trafik kurallarını öğreniyorlar ve hatta artık büyüklerine öğretiyorlar. Herkese örnek bir çalışma” diye konuştu.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise, “Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı’nı yerinde inceledik. Eğitim alan çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuklarımızın eğitimi ve gelişimini kapsayan tüm projelerin destekçisiyiz” dedi. Ardından heyet, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret ederek, çocuklara ve kadınlara yönelik yürütülen çalışmalar üzerine brifing aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.