yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

AKTARZANE İFTARINDA BULUŞTULAR

AKTARZANE İFTARINDA BULUŞTULAR
22.03.2024 17:00
0
A+
A-

İstanbul Caddesi üzerinde hizmet veren Aktarzane İşletmecisi Safa Doğan, bu yıl da geleneksel iftar geleneğini sürdürdü. Sokak iftarı, Yalova’nın önemli isimlerini ve mahalle sakinlerini bir araya getirdi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir ve birçok mahalle sakini ile esnaf, İstanbul Caddesi’nde düzenlenen sokak iftarına katıldı. İftar öncesinde konuşan işletme sahibi Safa Doğan, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz sokak iftarında bu yıl da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Birlikte olmanın, paylaşmanın ve komşuluk ilişkilerinin en güzel örneklerinden birini sergilemek için buradayız. Katılımınız için teşekkür ederiz” dedi.

‘PAYLAŞMANIN ÖNEMİNİ HER ZAMAN HATIRLAMALIYIZ’..

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise, “Bu tür etkinlikler, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştiriyor. Safa Doğan ve ekibine bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Bir araya gelip paylaşmanın önemini her zaman hatırlamalıyız” diye konuştu. AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise, “İftar sofraları, bizlere birlik ve beraberliğimizi pekiştirme fırsatı sunuyor. Aktarzane İşletmecisi Safa Doğan’a bu güzel davetinden dolayı teşekkür ederim. Mahalle sakinleriyle bir araya gelmek, sorunları dinlemek ve çözüm yolları bulmak adına bu tür etkinlikler önemlidir” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.