yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

AKSA AKRİLİK’TEN KADROSUNU GENİŞLETMEK İÇİN İŞ İLANI!  

AKSA AKRİLİK’TEN KADROSUNU GENİŞLETMEK İÇİN İŞ İLANI!   
17.07.2024 17:33
0
A+
A-
  • Türkiye’nin tek; dünyanın ise lider akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, yeni çalışan alımı yapacağını duyurdu. Yalova’da faaliyet gösteren şirket, üretim operatörleri ve elektrik & mekanik bakımcı pozisyonlarında istihdam sağlamak için uygun adaylar aradığını açıkladı.

Haber \ Zeynep TAŞTAN

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre üretim operatörleri pozisyonu için başvuracak adayların tercihen teknik lise veya meslek yüksek okulu mezunu olmaları bekleniyor. Ayrıca, takım çalışmasına yatkın olmaları, vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmeleri (Dörtlü Vardiya Sistemi: 08:16, 16:24, 24:08 saatleri arasında olup, 4 günde bir vardiya düzeni değişmektedir) ve Yalova, Karamürsel, Gölcük veya Orhangazi civarında ikamet etmeleri/edebilecek olmaları gerekiyor. Elektrik & mekanik bakımcı pozisyonu için ise adayların liselerin ve meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden (Makine, Otomotiv, Bakım Onarım, Torna Tesviye, Elektrik, Elektronik vb.) mezun olmaları gerekiyor. Bu pozisyon için de vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamak önemli bir kriter. Ayrıca, ekip çalışması ve işbirliğine duyarlı olmak, öğrenmeye açık olmak, çözüm ve sonuç odaklı olmak, iş takibi konusunda yetkin olmak, planlama ve organizasyon yeteneğine sahip olmak, Yalova, Karamürsel, Gölcük veya Orhangazi civarında ikamet etmek /edebilecek olmak aranan diğer özellikler arasında.

Yapılan açıklamada ilgilenen adayların, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ilanlara başvurabileceği kaydedildi.

Detaylı bilgi ve başvuru için: ikbilgi@aksa.com

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.