yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,1979
EURO
34,7210
ALTIN
2.435,93
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

AKKÖYSPORLU FUTBOLCULAR, SANDAL’DA BULUŞTULAR

AKKÖYSPORLU FUTBOLCULAR, SANDAL’DA BULUŞTULAR
09.11.2022 16:13
0
A+
A-

 

‘İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK KUTLAMAMIZI DA BURADA YAPARIZ’

  • Yalova 1. Amatör Küme A Grubu’nda 12 puan ve namağlup bir şekilde liderlik koltuğunda oturan Akköyspor’da A takım oyuncuları ile kulübün 18 yaş altı futbolcuları, Sandal Balık Restoran’daki yemekte bir araya geldiler.

Kulüp başkanı Kani Gülver, kendilerini misafir eden Sandal Balık Restoran Sahibi Bahri Özer’e teşekkür ederek, “İnşallah şampiyonluk kutlamamızı da burada yaparız” dedi.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele veren Akköyspor’da futbolcular le U-18 kadrosundaki oyuncular, önceki akşam yemekte buluştular. Sandal Balık Restoran Sahibi Bahri Özer’in ağırladığı Akköyspor kafilesi, ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şampiyonluk gecesi için söz verdi..

Akköyspor’u yakından takip ettiğini ve başarılarıyla gurur duyduğunu belirtip, başta yönetici, teknik heyet ve oyuncuları tebrik eden Sandal Balık Restoran Sahibi Bahri Özer, şampiyonluk olunması durumunda takıma özel bir gece düzenleyeceğinin sözünü verdi. Başkan Kani Güvler’in yanı sıra Ersoy Atik ve Sami Karataş’ın yanı sıra antrenör ve futbolcular organizasyonda tam kadro yer aldı.Yemekte konuşan Mavi Beyazlı ekibin antrenörü ve kaptanı Mehmet Durak, Akköyspor’un başarısı için var güçleriyle mücadele edeceklerini ve şampiyonluk kupasını getireceklerini dile getirdi.

‘İnşallah şampiyonluk kutlamamızı da burada yaparız’..

İş insanı Bahri Özer’in her zaman kendilerine destekte bulunduğunu belirten Akköyspor Başkanı Kani Gülver, “Akköyspor’un A ve U18 takımını ağırlayan köyümüzün ve Yalova’nın en sevilen esnaflarından Sandal Balık Restoran Sahibi Bahir Özer ağabeyimizin misafiri olduk. Takımımıza vermiş olduğu bu moral yemeği için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluk kutlamamızı da burada yaparız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.