yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0208
EURO
38,0116
ALTIN
2.827,90
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

AKKİM’DEN ÖNEMLİ ETKİNLİK

AKKİM’DEN ÖNEMLİ ETKİNLİK
12.09.2024 14:37
0
A+
A-

Akkim Kimya, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Türkiye’nin köklü sanayi kuruluşlarından Akkök Holding iştiraklerinden Akkim, Yazar Dr. Serkan Karaismailoğlu’nu Yalova’da ağırlayacak..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Anne, Baba, Çocuk Beyni, Birbirimizi Ne Kadar Tanıyoruz? başlığıyla düzenlenecek halka açık seminerde Dr. Karaismailoğlu, aile içi ilişkilerin ve iletişimin önemini vurgulayacak. Çocukların ve ebeveynlerin beyin işleyişi, çatışma yönetimi, sağlıklı iletişim becerileri ve aile üyeleri arasındaki bağları güçlendirmek gibi önemli konular ele alınacağı seminer Akkim ev sahipliğinde tüm Yalova halkına açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. Sinirbilim alanında, beyin cinsiyeti (kadın beyni – erkek beyni) başta olmak üzere çeşitli konularda çalışmalarına devam eden Dr. Serkan Karaismailoğlu, aile içi ilişkileri ve iletişimi güçlendirmeye yönelik önemli bilgilerini, 17 Eylül 2024 Salı günü saat 20:00’da Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde Yalova halkıyla paylaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.