yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

AK PARTİLİLER HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

AK PARTİLİLER HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
10.05.2023 13:43
0
A+
A-
  • AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve milletvekili adayı Erhan Dede, huzurevi sakinleri ile bir araya geldiler.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un organizasyonu ile huzurevinde yaşayan çınarlarla nostalji günü düzenledi. Yürüyen Köşk’te yapılan etkinlikte; AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve AK Parti milletvekili adayı Erhan Dede de katıldı.

‘Birinci önceliğimiz onların mutlu ve huzurlu olmaları’

Programla ilgili konuşan Başkan Tutuk, “Yalova’nın ve ülkemizin eski zamanlarının yad edildiği nostalji gününde büyüklerimiz ile sohbet ettik, eski zamanların tatlılarından yedik, kırk yıl hatırı olan kahvemizi içtik. AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve AK Parti milletvekili adayı Erhan Dede’nin de katılımları ile büyüklerimize Cumhurbaşkanımızın mektubunu ilettik. Yaşam hikayelerini dinleyip moral verdik. Hayatta birinci önceliğimiz onların mutlu ve huzurlu olması” dedi.

Teşekkür ettiler

Huzurevi sakinlerinden Şair Halil Türkan, “Musluklardan su almazken çeşmelerimizde su ile tanıştık, hastaneler bulamazken şimdi evlerimizde doktorlar hizmet veriyor, Allah devletimizden ve hükümetimizden razı olsun, Cumhurbaşkanımız bize mektup yolladı, gündemi de yakından takip ediyoruz, inşallah kazanan yine AK Parti olur, güler yüzlü yanımızda olan bu hizmetleri bize sunan tüm yetkilere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Huzurevi sakini Fatma Aksoy ise sağlık konusuna değinerek, “Doktor bulsak, ilaç bulamazdık, ilaç bulsak para bulamazdık, bu yaşadığımı günler yakın tarihler, gençliğimizi yaşayamadık çileden, şimdi hayatımızın ikinci baharını devletimiz sayesinde yaşıyoruz, gençlerden dileğim yakın tarihe göz atsınlar, hayat nasıl güzelleşti iyice anlasınlar” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.