yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4165
EURO
34,7855
ALTIN
2.399,97
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

AK PARTİ’DEN YALOVA ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

AK PARTİ’DEN YALOVA ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET
11.10.2023 15:36
0
A+
A-
  • AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve beraberindeki heyet, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret ettiler.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Üniversitesi’nde geçtiğimiz hafta başlayan yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyen AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, 2023- 2024 eğitim öğretim döneminde öğrencilere ve üniversite çalışanlarına başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve beraberindeki heyete teşekkür eden Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, üniversitenin son durumu ve gelişim süreci hakkında Başkan Güçlü ve beraberindeki heyete bilgi verdi.

KONFERANS SALONUNU İNCELEDİLER

Rektörlük makamında yapılan görüşmenin ardından heyet, merkez yerleşkesinde yapımı tamamlanan konferans salonunda incelemelerde bulundu. 550 kişilik koltuk kapasitesi ve 300 metrekarelik sahne alanı ile Yalova’nın en geniş ve en modern konferans salonu özelliğini taşıyan Yalova Üniversitesi Konferans Salonu hakkında Başkan Umut Güçlü ve beraberindeki heyeti bilgilendiren Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova Üniversitesi Konferans Salonu’nun Yalova’ya ve ülkemize yakışır bir kalitede hizmet vermesine büyük önem verdiklerini ifade etti. Bahçekapılı, projenin hayata geçmesine destek veren tüm devlet yetkililerine müteşekkir olduklarını sözlerine ekledi. Yalova Üniversitesi Konferans Salonu’nu çok beğendiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü de Yalova‘ya ve Yalova Üniversitesi’ne değer katacak olan bu salonun yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. Yapılan incelemelerin ardından Başkan Umut Güçlü ve beraberindeki heyet üniversiteden ayrıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.