yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

AK PARTİ’DEN İLK ADAY ADAYI YUSUF ZİYA ŞENER

AK PARTİ’DEN İLK ADAY ADAYI YUSUF ZİYA ŞENER
21.11.2023 15:23
0
A+
A-
  • AK Parti’den Yalova Belediye Başkanlığı’na ilk aday adayı Yusuf Ziya Şener oldu. Partisinde çeşitli kademelerde görev alan Şener, aday adaylığı başvurusunu da yaptı.  

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Meclis Üyesi Yusuf Ziya Şener, belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Şener, başvuru belgesini AK Parti İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Umut Güçlü’ye teslim etti.

‘İlk aday Yusuf Ziya Şener oldu’

Yalova merkezde belediye başkanlığına ilk aday adayı olan ismin Yusuf Ziya Şener olduğunu söyleyen İl Başkanı Umut Güçlü, başvurunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Güçlü, “Kendisi partimizde uzun süredir çeşitli kademelerde görev yaptı. Bu süreçte de elinden gelenin en iyisini yaptı. Önceki dönemde de meclis üyesi olarak görev yaptı. Orada da kendinden ve yaptığı hizmetlerden her zaman memnun kaldık. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

‘Partimiz ne görev verirse her zaman emirlerindeyim’

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kimi aday gösterirse o adayla yola devam edeceğiz” diyen Yusuf Ziya Şener, “2020 yılında Mustafa Tutuk başkan ile göreve geldik. Belediye borç batağı altındaydı, binlerce icra dosyası vardı, bunları kapattık. Yalova’da gözle görülür bir şeyler yapılmaya başlandı. Benim başvurma amacım da; Mustafa başkanımın başarılarını daha da ileriye götürmek. Cumhurbaşkanımız kimi aday gösterirse sonuna kadar yanındayım, arkasındayım. Partimiz ne görev verirse her zaman emirlerindeyim” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.