yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3434
EURO
34,9448
ALTIN
2.392,62
BIST
10.210,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

AK PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

AK PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU
29.03.2023 14:47
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un öncülüğünde düzenlenen organizasyonda, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri iftar sofrasında bir araya geldi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti İl Teşkilatı ile iftar programında buluştu. Altan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, il ve ilçe teşkilat mensupları ile belediye başkanları katıldı. İftar öncesi, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü masaları tek tek ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile sohbet ettiler. Ezanın okunmasının ardından partililer hep birlikte oruçlarını açtılar.

Çalışmaları anlattı

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Tutuk, vekaleten yürüttüğü belediye başkanlığı görevinden bugüne yapmış olduğu çalışmaları anlattı. Yalova’nın bugüne kadar yapılmayan birçok çalışmasının startını verdiklerini söyleyen Tutuk, bundan sonra durmadan yorulmadan proje ve yatırım çıtasını artıracaklarını belirtti. Tutuk, güçlü bir teşkilatın mensubu olmaktan da mutluluk duyduğunu ifade etti.

‘Ramazan hayırlı, soframız bereketli olsun’

Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirmede önemli zamanlardan olduğunu dile getiren Başkan Güçlü, “Belediye başkanlarımız ve tüm AK Parti teşkilatlarımızın katılımı ile teşkilat iftarımızı gerçekleştirdik. Ramazanın hayırlı, sofralarımızın bereketli olmasını dileriz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.