yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

AK PARTİ, MİLLETVEKİLİ ADAYLARI  TEŞKİLATLARIN HUZURUNDAYDI…

AK PARTİ, MİLLETVEKİLİ ADAYLARI  TEŞKİLATLARIN HUZURUNDAYDI…
12.04.2023 16:02
0
A+
A-

 

AK Parti Yalova milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ten anlamlı sözler:

‘BİZ; YALOVA’MIZIN VE  ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE  ADANMIŞ YÜREKLERİZ!’

  • AK Parti İl Başkanlığı, 28. dönem milletvekili adaylarını dün Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda tanıttı.

İl Başkanı Umut Güçlü, “Yalova’da Allah’ın izniyle 2 değil, 3 vekil çıkarma hedefindeyiz. Hep birlikte yürüdüğümüz bu kutlu yolda vekillerimize başarılar diliyorum” dedi.

  • ..”11 ilimizi etkileyen büyük bir deprem yaşadık. 50 binin üstünde kaybımız var. Bu seçime gönlümüz gamlı giriyoruz. Seçim süreci boyunca şehitlerimizi, acılarımızı hiç unutmayacağız.”

..”Biriz, beraberiz, güçlüyüz. AK Parti’mizi sadece siyasi bir parti olma misyonunun içine kimse sıkıştıramaz. Biz; siyaseti milletimize hizmet edeceğimiz en önemli ve ulvi bir görev olarak görüyoruz.”

 

 

  • Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti İl Başkanlığı, 28. dönem milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısına; İl Başkanı Umut Güçlü, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

..”2 değil, 3 vekil çıkaracağız.”

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Başkanı Umut Güçlü yaptı. Güçlü konuşmasında, “Yalova’da Allah’ın izniyle 2 değil, 3 vekil çıkarma hedefindeyiz. Bu teşkilatlarda bunu başaracak güç ve azim var. Hep birlikte yürüdüğümüz bu kutlu yolda vekillerimize başarılar diliyorum” dedi.

..”Millet iradesi umut satanlara hiçbir zaman itibar etmedi.”

İl Başkanı Güçlü’nün konuşmasının ardından milletvekili adayları kürsüde kendilerini tanıttılar. 3. sıra milletvekili adayı Erhan Dede, “Sorumluluğumuz büyük ve anlamlı. Daha kurulduğu ilk günden beri ‘tek başına iş başına’ diyerek tek başına iktidar olmuş AK Parti’mizin 2023 yılında yine Türkiye yüzyılı için doğru adımlarla, doğru adam ve doğru zaman vizyonuyla sahaya çıkıyoruz” dedi. Dede, şunları söyledi: “AK Parti kurumları, planlı, programlı, kurumsal işleyişi olan bir partidir. Dayanışmanın, kardeşliğin, omuz omuza mücadelenin ortaya konulduğu bir partidir. Tarihi günlere tanıklık ediyoruz. 14 Mayıs’ta da şahlanış için hazırlanıyoruz. 14 Mayıs tarihin yazılacağı, yıkım projelerinin, şer ittifaklarının hüsrana uğradığı, sadece ülkemizin değil mazlumların da beklediği bir seçim olacaktır. Millet iradesi umut satanlara hiçbir zaman itibar etmedi.”

..”Bu seçime gönlümüz gamlı giriyoruz.”

5 yıl boyunca Yalova’yı TBMM’de temsil eden, 14 Mayıs seçimlerinde de 2. sıra milletvekili adayı olan Meliha Akyol, “2001 yılında bu yola revan olduk. Geldiğimiz 22 yılın sonunda da Cenab-ı Allah’ın takdiri ve Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile bugün milletvekili adayı olarak karşınızdayım” dedi. Akyol, şöyle konuştu: “Beni sizler büyüttünüz. Sizlerden feyz aldım, sevgi aldım. 11 ilimizi etkileyen büyük bir deprem yaşadık. 50 binin üstünde kaybımız var. Bu seçime gönlümüz gamlı giriyoruz. Seçim süreci boyunca şehitlerimizi, acılarımızı hiç unutmayacağız. Cumhurbaşkanımızın selamlarını sizlere iletiyorum. Kendisinin Yalova’dan beklentisi çok yüksek. Aynı masada iftar yaptık. 3 vekil çıkarmamızı bekliyor. Ben de kendisine söz verdim. Teşkilatıma inanıyorum, güveniyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımızın talep ve beklentisine güçlü bir şekilde cevap vereceğiz.”

..”Biriz, beraberiz, güçlüyüz.”

Son olarak söz alan, 5 yıllık görev süresince tavrı, duruşu ve ikili ilişkileri ile parti teşkilatlarında sevgi ve saygı gören, Yalova milletvekili, 14 Mayıs seçimlerinin 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Büyükgümüş, şunları söyledi: “14 Mayıs seçimlerinde de inşallah Yalova’mızdan tüm Türkiye’ye, tüm dünyaya çok anlamlı mesajları bu ekiple birlikte ulaştıracağız. Tıpkı 2018’de başardığımız gibi, tıpkı 2002’den beri her girdiğimiz seçimde taçlandırdığımız gibi. Biriz, beraberiz, güçlüyüz. AK Parti’mizi sadece siyasi bir parti olma misyonunun içine kimse sıkıştıramaz. Biz; siyaseti milletimize hizmet edeceğimiz en önemli ve ulvi bir görev olarak görüyoruz. Bizler Yalova’mızın, Türkiye’mizin geleceğine adanmış yürekler olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Hayal denilen işleri hem Türkiye’de hem ilimizde gerçekleştirdik. Türkiye’nin otomobilinin temelini hemen yanı başımızda attık. Arkasından Yusufeli’nde dünyanın en büyük beşinci barajını hayata geçirdik. 2018 seçim kampanyasında ‘Tıp Fakültesi bu şehir için hayal’ diyorlardı. Bugün Tıp Fakültesi Yalova için hayal mi? Bu kadro inandığı müddetçe başaramayacağımız hiçbir hedef yok. 14 Mayıs’ta tıpkı 2028’de olduğu gibi, tüm Türkiye’ye çok net bir mesaj göndereceğiz.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.