yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2703
EURO
34,6865
ALTIN
2.408,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

AK PARTİ ALTINOVA, İFTARDA BULUŞTU

AK PARTİ ALTINOVA, İFTARDA BULUŞTU
14.04.2023 14:07
0
A+
A-
  • AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı’nın iftar programı, Altınova Belediye Pazar Yerinde gerçekleştirildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı’nın iftar programı, Altınova Belediye Pazar Yerinde geniş katılımla gerçekleştirildi.

‘Kardeşliğimiz daim olsun’..

İftar programı, tasavvuf müziği dinletisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duayla başladı. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, masaları tek tek gezerek partililerle sohbet etti. Başkan Oral, “Ramazan’ın manevi iklimini, Altınova’mız, Yalova’mız ve Türkiye’miz için fedakârca çalışan dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizi ile bereket sofrasında hep birlikte yaşadık.  Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun” diye konuştu.

Geniş katılım..

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Erhan Dede, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, parti teşkilatları yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.