yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

AK GENÇLER, TAM KADRO GENÇLİK KAMPINDA

AK GENÇLER, TAM KADRO GENÇLİK KAMPINDA
08.02.2022 16:21
0
A+
A-

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Marmara Bölgesi Gençlik Kampı, Bursa’da gerçekleştirildi. Marmara Bölgesi temsilcilerinin yer aldığı Gençlik Kampına; AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, İl Teşkilat Başkanı Muaz Ceylan, Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, Çiftlikköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Kerem Öztürk, Çınarcık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya, Armutlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sobacı katıldı.

‘AK Parti olarak en güçlü cevabı verdik’

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, kentteki bir otelde düzenlenen kampta yaptığı konuşmada, Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileğinde bulundu. Dünyada birçok ülkenin liderlik sıkıntısı çektiğini anlatan İnan, “Sistemine en çok güvenen ülkeler bile hükümet krizleriyle karşı karşıya. Böyle bir dönemde Allah bize Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider nasip etti. İçeride ve dışarıda ülkemize oynanmak istenen oyunlara da Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak en güçlü cevabı bu zamana kadar verdik, vermeye de devam edeceğiz.” dedi. İnan, Türkiye’nin en büyük gençlik teşkilatı olduklarının altını çizerek, şöyle devam etti: “Bu tür bölge kamplarını çok önemsiyoruz. Biz AK Parti olarak icraatlarımızla kendimizi ispatladık ancak icraatları yeteri kadar anlatmada zorluklar çekiyor olabiliriz. Bunu da ak gençlik inşallah aşacak, icraatlarımızı anlatacak ve Marmara Bölgesi’nde 2023 seçimlerine kadar hemhal olmadık genç bırakmamamız lazım. 2023 seçimlerinde bu bölgede 1 milyon 704 bin ilk defa oy kullanacak genç seçmenimiz bulunuyor. Bu sayının bu kadar yüksek olması özellikle bu bölgedeki teşkilatlarımızın üzerindeki sorumluluğu artırıyor. 2023’e giderken ilk defa oy kullanacak 1 milyon 700 bin gencimiz ise bu kamptan itibaren sizlere emanet. İnşallah Marmara Bölgesi’nde sandıklardan 2023 seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ismi patlayacak.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.