yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

AHMET KOTCİOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AHMET KOTCİOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI
05.09.2022 13:43
0
A+
A-

Eğitim-Bir-Sen Yalova Şubesi, Eylül ayı genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı

 

Haber / Esin KAYA

Eğitim-Bir-Sen Yalova Şubesi, 2022 Eylül ayı genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya şube yönetimi, ilçe yönetimleri, komisyonlar ve okul temsilcileri katıldı. Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantıya, Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Ahmet Kotcioğlu başkanlık yaptı.

Eğitim ve sendika gündeminin değerlendirildiği toplantıda; Öğretmenlik Meslek Kanunu, kariyer sistemi, eğitim-öğretime dair güncel konular, sendikal gündem, 6. Olağan Genel Kurul kapsamında yapılacak seçim iş ve işlemleri ile ilgili gündemli konular görüşüldü.

Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Kotcioğlu, yaptığı konuşmada, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesinin bu ülke için bir sendika olmaktan çok daha öte anlamlar ifade ettiğini söyledi. Kotcioğlu, “Eğitim-Bir-Sen Yalova 1 Nolu Şube 6. Olağan Genel Kurul sürecimizi bugün itibariyle resmen başlatmış bulunuyoruz. Üyelerimizin iştiraki ve özgür iradeleri ile karar verecekleri bu sürecin sendikamızın tarihi ve sorumluluğuna yakışır şekilde tamamlanacağına olan inancımız tamdır” dedi. Kotcioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Sendikamızın her kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak şube başkanlığına adaylığımı buradan ilan ediyorum. Sürece dahil olmak isteyen namzet arkadaşlarımıza başarılar diliyor, sonuçların ülkemiz, sendikamız ve üyelerimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.