yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

ADA’YI RAHAT GEÇTİK!

ADA’YI RAHAT GEÇTİK!
31.10.2022 12:51
0
A+
A-

Semt77 Voleybol galibiyetle tanıştı

 

  • Semt77 Yalovaspor Voleybol, ligin ikinci haftasında evinde Sakarya ekibi Adaspor’la karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılılar, set vermediği rakibini 3-0 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 10. Grup’ta mücadele eden Semt77 Yalovaspor Voleybol, 2022-2023 sezonunun ilk galibiyetine ulaştı. Bozüyük Belediyesi Eğitimspor deplasmanındaki yenilgiyle başladığı ligin ikinci haftasında sahasında Adaspor’la kozlarını paylaşan temsilcimiz, iyi oyununu 3-0’lık güzel bir galibiyetle süslemesini bildi.

Set vermedik..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan Semt77 Yalovaspor, rakibinin savunmadaki hatalarını iyi değerlendirip etkili hücum oyunuyla 25-11’lik üstünlük kurdu. Temsilcimiz, bu skorla setlerde durumu 1-0’a getirdi. Müsabakanın ikinci setinde reaksiyon göstermeye çalışan rakibinin hızını çabuk kesen yeşil-kırmızılılar, 25-18’lik skorla setlerde 2-0’lık avantajı yakaladı. Maçın üçüncü seti de temsilcimizin üstünlüğüyle geçilirken; 25-19’luk skor bulan Semt77 Yalovaspor Voleybol, karşılaşmadan set vermeden 3-0 galip ayrıldı.

Gölcük deplasmanına çıkacak..

Seyircisi önünde 3-0’lık kolay bir galibiyet alan Semt77 Yalovaspor Voleybol, bu sonuçla 3 puan ve averaj ile 5.sırada haftayı bitirdi. Sakarya temsilcisi Adaspor ise ikinci mücadelesini de yenilgiyle noktalayıp puansız bir şekilde son sıradaki Düzce Voleybol’un bir basamak üstünde ve 7.sırada kendisine yer buldu. Yeşil-kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor, ligin 3.haftasında 6 Kasım Pazar günü deplasmanda güçlü rakibi Cadence Gölcük İhsaniye’ye konuk olacak. Adaspor da Bozüyük Belediyesi Eğitimspor deplasmanında boy gösterecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.