yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3415
EURO
34,7857
ALTIN
2.390,02
BIST
10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

‘ADAM KAZANDI ADAM’

‘ADAM KAZANDI ADAM’
29.05.2023 18:02
0
A+
A-

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL:

‘TÜRKİYE YÜZYILINI BAŞLATIYORUZ’

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ:

‘BAY BAY KEMAL DİYORUZ’

 

YALOVA BELEDİYE BAŞKANI TUTUK:

‘YALOVA VE TÜRKİYE İÇİN HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK’

 

  • Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi heyecanı yaşandı. Yalova ve Türkiye genelinde Recep Tayyip Erdoğan, bir dönem daha cumhurbaşkanı seçildi.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Yalova’da Cumhur İttifakı’na mensup partililer, Erdoğan’ın seçim zaferini sokaklara ve meydanlara dökülerek kutladılar.

 

Haber /Onur ERDİK

Meydanda toplanan coşkulu kalabalık, ellerinde Türk Bayrakları ve Recep Tayyip Erdoğan posterleriyle seçim zaferini kutlarken; milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, kurulan sahneden vatandaşlara seslendi.

‘Türkiye yüzyılını başlatıyoruz’..

İlk olarak sahneye çıkan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Bize bu bayramı, bu coşkuyu yaşattığınız için her birinize şükranlarımız, saygılarımızı sunuyorum. Teşkilatımızın değerli mensupları; günlerce, aylarca ter döktüler. Bunun dışında da milletimiz, nur yüzlü annelerimiz, nur yüzlü kardeşlerimiz, aksakallı babalarımız kıyama durdular ve dediler ki ‘İnnafetahna leke fetham mübına’.  29 Mayıs fethini bu gece buradan başlattınız. Rabbim hepinizden razı olsun. Ömrünü milletine adayan dünya Müslümanlarının, mazlumların liderini tekrar başkan yaptınız. Allah hepinizden razı olsun. Yalova’mız kazandı. Türkiye kazandı. Herkes kazandı. Yalova’nın hep birlikte sizlerle şahlanışını gerçekleştireceğiz. Türkiye yüzyılını başlatıyoruz” şeklinde konuştu.

‘Bay bay Kemal diyoruz’..

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükmüş ise konuşmasında, “Bu seçim sadece Yalova’mızda da yapılmış olsa Recep Tayyip Erdoğan’la yola devam dediniz. Oyunları bozdunuz. Türkiye üzerine oyunlar kuranların oyunlarını bozdunuz. Onun için ne diyoruz? Recep Tayyip Erdoğan kazandı diyoruz. Sizlerle birlikte bizlerle Altınova’dan Armutlu’yakadar Yalova’mızın dört bir köşesinde bizimle beraber bu seçim çalışmalarını yürüten fedakarlık gösteren işinden aşından evlatlarından vakit ayırıp bizimle birlikte olan tüm teşkilatlarımı muhabbetle kucaklıyorum. Cumhur İttifakı’nda bizimle birlikte olan biz kendimizden önce bu ülkeyi düşünürüz, milleti düşünürüz diyen kardeşlerimi kucaklıyorum. MHP’li, BBP’li, Yeniden Refah Partili, Hüda-Parlı kardeşlerimizle kol kola verdik. Yalova’nın dört bir tarafını karış karış gezdik. Girilmedik ev bırakmadık. Her iş yerine, her kardeşimizin gönlüne uzandık. Sizlerle birlikte büyük bir zafer kazandık. Bu öyle bir zafer ki bu işi kaybedeni yok. Tüm Yalova kazandı. Yarından itibaren yerel seçimler için yine sizlerle birlikte yollara düşeceğiz. Türkiye üzerinde hesap kitap yapan o batılı başkentlerde oturanlar buradan mesajlarını alacaklar ve aldılar. Sonra 7 partiyi bir araya getirerek Türkiye siyasetini tanzim etmeye çalışanlar mesajını alacak dedik mi? Ne diyoruz? Bay bay Kemal diyoruz. Bu milletin gönlünde sen yoksun. Bu milletin zihninde sen yoksun. O yüzden muhabbetle ve kardeşlikle biz yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Adam kazandı adam’..

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ise konuşmasında şunları söyledi: “6 tane partinin genel başkanı, yanına 2 tane de oyuncu koydular. Onun da bir tane masanın altına sakladılar. Recep Tayyip Erdoğan hepsinin üstüne yüzde 5 aldı. Bunu siz yaptınız. 14 Mayıs’ta dediler ki; çıktılar televizyona ertesi gün bu bir seçim değildi dediler. Şimdi artık referandum istiyoruz dediler. Referanduma gidiyoruz dediler. Alın size referandum, alın size oy, alın size vatandaş, alın size seçim. Yaptığımız hiçbir şeye inanmadılar. Araba yaptık, İtalya’da üretiliyor dediler. SİHA yaptık, yok dediler. Ama biz hepsini sizlerin ferasetiyle yaptık. Allah hepinizden razı olsun. En son ne dediler? Bunlar yenildi dediler. Biz yenilmedik. Avrupa yenildi. ABD yenildi. Pensilvanya yenildi. PKK yenildi. Kim kazandı? Biz kazandık. Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Buraya gelen ayaklarınıza sağlık. Oy kullanan ellerinize sağlık. Noktayı koyuyoruz. Adam kazandı adam.”

‘Yalova ve Türkiye için hizmetlerimiz devam edecek’..

Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren herkese teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise şu ifadelere yer verdi: “Bu seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı 5 yıl daha cumhurbaşkanı olarak seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yalova için, Türkiye için hizmetlerimiz hiç durmadan, kaldığı yerden devam edecek. Allah hepinizden razı olsun. Yarından itibaren yeni bir güne başlayacağız. Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.