yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

A GRUBU’NDA SEZON SONA ERDİ

A GRUBU’NDA SEZON SONA ERDİ
11.01.2024 15:19
0
A+
A-
  • Yalova Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubu’nda 2023-2024 sezonu heyecanı sona erdi. Birbirinden güzel müsabakaların yapıldığı maratonda 1877 Üvezpınarspor şampiyon, Kadıköyspor da ligi ikinci bitirdi.

42 puanla ve namağlup bir şekilde zirvede ligi noktalayan Ahmet Silahtaroğlu yönetimindeki Termal ekibiyle 30 puanla ikinci sırada sezonu kapayan Uğur Beyaz’ın öğrencileri, Yalova Süper Amatör Küme’ye yükselmeye hak kazandı.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubu’nda 14 haftalık lig maratonu sona erdi. Birbirinden çekişmeli ve gollü geçen organizasyonun son hafta müsabakaları kapsamında 1877 Üvezpınarspor ile Kadıköyspor, Termal İlçe Stadyumu’nda karşılaştı. Yeşil-beyazlılar, rakibini 4-0’lık skorla geçerek şampiyonluğunu namağlup unvanıyla taçlanırdı. Bu iki takım da önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme’de boy gösterecek.

Soğucakspor, üçüncü sırada tamamladı..

Ligin son haftasının diğer maçında Soğucakspor, deplasmanda Coşkunspor’u 4-0 yenmesini bildi. Bu sonuçla Müjdat Sarıkaya’nın öğrencileri, 28 puanla Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubu’nu üçüncü sırada tamamladı ve Süper Amatör Küme’ye yükselme şansını başka bahara bıraktı. Coşkun da 16 puan ve averajla 6.sırada maratona noktayı koydu. Son haftanın en gollü maçında Termal Belediyespor ile Doğanspor yenişemedi ve 90 dakika 3-3 tamamlandı. Böylece Termal, 16 puan ve averajla 5.basamakta sezonu kapattı. Doğanspor da 13 puanla 7.sırada ligi bitirdi. Armutlu Esnafspor karşısında hükmen galip sayılan Kaytazdere Belediyespor, 19 puanla A Grubu’nu 4.sırada kapattı ve ligi tamamladı. Armutlu Esnafspor son sırada yer alı 2. Amatör Küme’ye düştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.