yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

A GRUBU’NDA KRİTİK HAFTAYA GİRİLİYOR

A GRUBU’NDA KRİTİK HAFTAYA GİRİLİYOR
26.05.2023 13:38
0
A+
A-
  • Yalova Tuncay Akan Sezonu 2. Amatör Küme A Grubu’nda kritik hafta futbolseverleri bekliyor.

Şampiyonluk çekişmesinin yanı sıra ikincilik için de müthiş bir yarış var. İki takımın üst lige çıkacağı grupta 10.hafta heyecanı bugün yaşanacak.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova 2. Amatör Küme’de birbirinden önemli müsabakalar yapılacak. Şampiyonluğun yanı sıra ikinci sırayı da yakından ilgilendirecek karşılaşmalarla sporseverler adeta futbola doyacaklar. Heyecan fırtınasının yaşanacağı 10.haftayla birlikte grupta şekillenme biraz daha netleşecek.

Lider, Çotanaklarspor’u konuk edecek..

2.Amatör Küme A Grubu’nun 10.hatasında lider 1877 Üvezpınarspor, sahasında son sıradaki Çotanaklarspor’u ağırlayacak. 21 puanla haftaya lider giren Termal ekibi ile 4 puanla ligin dibindeki Çotanaklar arasında bugün Termal İlçe Stadyumu’ndaki mücadele saat 13.00’te başlayacak.

Haftanın maçında Termal ile Armutlu karşılaşacak..

Öte yandan A Grubu’nda haftanın en önemli mücadelesinde şampiyonluk ve ilk iki yarışındaki Termal Belediyespor ile Armutlu Belediyespor, Termal İlçe Stadyumu’nda 3 puan savaşına girecek. Saat 16.30’da ilk santrası yapılacak müsabaka öncesinde bir maçı eksik Termal, 18 puanla ikinci sırada. Aynı puana sahip Armutlu ise üçüncü basamakta.

Gençlerbirliği-Ortaburunspor müsabakası Amatör Saha 1’de..

İlk iki şansı kalmayan ve son haftalarda prestij maçlarına çıkacak Gençlerbirliği ile Ortaburunspor, 10.haftada bugün Amatör Saha 1’de kozlarını paylaşacak. Bu 90 dakika saat 13.00’te başlayacak. 6 puanlı sarı-yeşilli takım Gençlerbirliği, haftaya 5.srada girerken, 4 puanlı Çınarcık temsilcisi de averajla 6.sırada bulunuyor. 10 puana sahip olan ve 4.sırada yer alan Kirazlı Köyüspor, haftayı bay geçece ve dinlenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.