yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

A GRUBU’NDA İLK LİDER ÜVEZPINAR

A GRUBU’NDA İLK LİDER ÜVEZPINAR
06.10.2023 13:17
0
A+
A-
  • Yalova Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubu’nda sezonun açılış haftası geride kaldı. Bol gollü geçen haftada sezonun ilk lideri ise 1877 Üvezpınarspor oldu.

Yeşil-beyazlılar, maratonun ilk haftasında Doğanspor’u 12-1 gibi skorla geçerek lige farklı bir başlangıç yaptı.

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme’de zorlu maraton, geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarla resmen start aldı. A Grubu’nda birbirinden gollü müsabakaların yapıldığı haftada futbolseverler, şık gollere tanıklık ettiler. 1. Amatör Küme A Grubu’nun ilk haftasında 4 karşılaşma oynanırken; toplamda 29 gol kaydedildi. 3 maçta kazanan çıkarken; bu galibiyetleri ev sahibi takımlar elde etti. Sadece bir mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Üvezpınar’dan farklı galibiyet..

Ahmet Silahtaroğlu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı 1877 Üvezpınarspor, 2023-2024 sezonuna harika giriş yaptı. Yeşil-beyazlılar, Termal İlçe Stadyumu’nda ağırladığı Doğanspor’u 12-1 gibi farklı skorla geçerek lige 3 puanla başladı. Bu sonuçla Termal temsilcisi, 3 puan ve averajla A Grubu’nun ilk haftasını lider geçti. Sarı-kırmızılı takım Doğanspor ise ilk haftayı son sırada kapattı.

8 gollü maçın kazananı Soğucak..

A Grubu’na iyi başlayan ekiplerden biri de Soğucakspor oldu. Yeşil-siyahlılar, Amatör Saha 1’de ağırladığı Armutlu Esnaf karşısında geriye düşmesine rağmen 90 dakikayı 6-2’lik üstünlükle tamamladı. Bu sonuçla Soğucak, 3 puan ve averajla ikinci sırada ilk haftayı noktaladı. Armutlu Esnaf da puansız başladığı ligin ilk haftasını 7.sırada geçti.

Termal ile Kaytazdere yenişemedi..

Ligde A Grubu’nun berabere biten tek maçı ise Termal’de oynandı. Termal Belediyespor ile Kaytazdere Belediyespor arasında oynanan mücadele, düello sonunda 4-4 bitti. Bu beraberlikle taraflar, lige 1’er puanla başlarken; yeşil-beyazlı ekip Termal, 1 puan ve averajla 5., Altınova temsilcisi Kaytazdere de 4.basamakta kendisine yer buldu.

Coşkun tek golle galip..

Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Kupası tecrübesi bulunan Kadıköyspor, genç çalıştırıcısı Uğur Beyaz ile çıktığı ilk maçında Coşkunspor’la kozlarını paylaştı. Amatör Saha 1’deki nefes kesen mücadelede kazanan taraf, 1-0’lık skorla Coşkun oldu. Bu sonuçla 3 puan ve averajdaki Coşkunspor, 3.sırada haftayı tamamladı. Kadıköy ise 2023-2024 sezonuna puansız başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.