yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

A GRUBU’NA KİRAZLI DAMGASI

A GRUBU’NA KİRAZLI DAMGASI
21.03.2024 15:02
0
A+
A-
  • Yalova 2. Amatör Küme A Grubu’nda Kirazlı Köyüspor fırtınası esiyor. Kırmız-beyazlılar, 5.haftası geride kalan maratonda namağlup liderlik koltuğunda oturuyor.

Son olarak düelloda deplasmanda Çınarcık Fırtınaspor’u deviren Kirazlı, 1. Amatör Küme’ye yükselme yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürdü.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova 2. Amatör Küme A Grubu’nda heyecan dolu 5.hafta geride kaldı. Birbirinden gollü müsabakaların yapıldığı haftada Kirazlı Köyüspor, namağlup zirvede yer alırken Çotanaklarspor ile Çağlarspor da lideri takibe devam etti.

Kirazlı doludizgin..

İlk iki takımın üst lige çıkacağı, üç ve dördüncü sıradaki ekiplerin de play-off’lara gideceği maratonda 5.hafta müsabakaları kapsamında Kirazlı Köyüspor, Çınarcık Fırtınaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla kırmızı-beyazlılar, 13 puanla ve namağlup unvanıyla A Grubu’nda liderlik koltuğunda haftayı kapattı. İki haftalık galibiyet serisi Çınarcık Fırtına ise 6 puan ve averajla 6.sırada haftayı noktaladı.

Çotanaklar ve Çağlar takipte..

Ligin 5.haftasında zirve takipçilerinden Çotanaklarspor, deplasmanda Gençlerbirliği’ni 5-1 gibi farklı skorla geçmesini bildi. Bu sonuçla yeşil-beyazlılar, 12 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. 7 puanda kalan sarı-yeşilli ekip Gençlerbirliği de 4.sırada kendisine yer buldu. Şampiyonluk adaylarından Çağlarspor, 2-0 geriye düştüğü müsabakada Samanlıspor karşısında 3-2 galip geldi.  Bu sonuçla Çağlarspor, 12 puan ve averajla 3.basamakta haftayı bitirdi. 6 puandaki Samanlı da averajla 5.sırada haftaya nokta koydu.

Armutlu galibiyetle tanıştı..

Gol düellosuna sahne olan grubun bir diğer maçında Armutlu Belediyespor, Kartalspor’u 3-2 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Armutlu temsilcisi, 3 puanla 7.sıraya yükseldi. 5.hafta sonunda da puanla tanışamayan Kartalspor ise grupta son sıraya geriledi. Yalova 2. Amatör Küme A Grubu’nda 6.hafta maçları 23-24 Mart tarihlerinde oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.