yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2129
EURO
37,0477
ALTIN
3.005,28
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
18°C
Yalova
18°C
Hafif Yağmurlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C

YAMİNTAŞ’IN BAŞKANI ERHAN BAŞ OLDU

YAMİNTAŞ’IN BAŞKANI ERHAN BAŞ OLDU
21.10.2024 12:39
0
A+
A-
  • Yalova’da faaliyet gösteren halk otobüslerinin bağlı olduğu Yamintaş’ın kongresi Yalova Esnaf Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kongrede tek aday olan Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, oybirliği ile Taşımacılık Otomotiv Turizm İnşaat İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nde (YAMİNTAŞ) Başkanı oldu. Yalova’da faaliyet gösteren halk otobüslerinin bağlı olduğu Yamintaş’ın kongresi Yalova Esnaf Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Kongrede tek aday olan Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, oybirliği ile Taşımacılık Otomotiv Turizm İnşaat İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nde (YAMİNTAŞ) başkanı oldu.

BAŞ TEŞEKKÜR ETTİ..

Yalova Belediye Meclis Üyesi, eski Minübüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin’in Divan Başkanlığı’nı yaptığı kongrede, Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, tek aday olarak gerçekleşen kongrede Başkan oldu. 137 üyenin oy kullandığı kongrede Erhan Baş, kendisini başkan olarak seçen üyelere teşekkür ederek şöyle konuştu: “Bugün burada yeniden sizlerin takdirleri ile YAMİNTAŞ’ın başkanlığına seçilmekten büyük bir onur, gurur ve mutluluk duyuyorum. Bana verilen bu görevin bilinci ile önümüzdeki dönemde de elimden gelen gayreti göstererek çalışacağım. Yeni dönemimizin hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.