yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2163
EURO
37,2200
ALTIN
2.994,43
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

ÇİFTLİKKÖY’DE OKUL KANTİNLERİNE DENETLEME

ÇİFTLİKKÖY’DE OKUL KANTİNLERİNE DENETLEME
16.10.2024 18:14
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla ilçedeki okul kantinlerini denetledi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

2024-25 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlangıcıyla birlikte, Çiftlikköy’de öğrencilere hizmet veren okul kantinlerinde fiyat tarifeleri ve ruhsat denetimlerini gerçekleştiren zabıta ekipleri, okul kantin ve yemekhanelerinde yaptıkları kontrollerde görülen eksikliklerin giderilmesi için uyarılarda bulunurken, yapılan denetimlerde ciddi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Erdoğan, zabıta ekiplerinin bölge bölge bu denetlemeleri yapacağını ifade ederek, “Şehit Talha Bahadır Ortaokulu, GSD İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit İslam Altuğ Lisesi, Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi kantinlerinde denetlemelerini yapan ekiplerimiz, yaptıkları kontrollerde ciddi bir olumsuzluğa rastlamadı. Zabıta ekiplerimiz kantin ve yemekhanelerin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, fiyat tarifesinin uygunluğu, yasal mevzuata uygun olmayan yönler olup olmadığına dair incelemeler yaptı. Eksikliği görülen yerlere bunların giderilmesi için uyarılarımızı yapıyoruz, bir sonraki denetlemelerde bu eksikliklerin devam ettiği görülürse cezai yaptırımlar uygulanıyor. Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme ortamlarında bulunmasının sağlanması amacıyla bu denetimleri periyodik olarak yapmaya devam edeceğiz” diye bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.