yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2163
EURO
37,2200
ALTIN
2.994,43
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

İŞKUR ADAY HAVUZ SİSTEMİ TANITILDI

İŞKUR ADAY HAVUZ SİSTEMİ TANITILDI
15.10.2024 15:16
0
A+
A-

Yeni uygulamaya geçirilen İŞKUR Aday Havuz sisteminin tanıtımı ve istihdam teşvikleri ile ilgili olarak işverenlere yönelik olarak bilgilendirme toplantılarının ilki İŞKUR Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erhan Dede, ilk etapta 12 grup olacak şekilde ve 180 işyerini kapsayacak bilgilendirme sunumları iş ve meslek danışmanları tarafından İŞKUR e-dönüşüm uygulama kullanımını da içerecek şekilde interaktif olarak gerçekleştirilecek. Bu toplantılarda amacın; Aday Havuz Sistemi’nin kullanımını yaygınlaştırmak olduğu belirtildi. Aday Havuz Sistemi ile işverenlerin eleman ihtiyaçlarını en kısa zamanda gidermeleri sağlanacak. Artık işverenler İŞKUR’a kayıtlı iş arayanlara ulaşabilecek, onlara sistem üzerinden mesaj gönderebilecek ve davet edebilecekler. Dilerlerse ilan açmadan, başvuru beklemeden aradığı iş gücüne ulaşacak. Yeni devreye alınan platform ile işverenler kuruma ilan vermeksizin, aradıkları iş gücüne kolayca erişebilecekler. Müdür Dede, yaptığı konuşmada, “İşyeri ziyaretleri ve İnsan Kaynakları Platformu aracılı ile tüm işverenlere bu hizmetin ulaşmasını hedefliyoruz. İlk etapta Kurum bünyesinde başlattığımız bilgilendirme toplantılarımız katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm işverenlerimize, insan kaynakları uzmanları ve işyeri temsilcilerimize teşekkür ediyor, Aday havuz sisteminin tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.