yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

ALTINOVA GÜZELLEŞİYOR

ALTINOVA GÜZELLEŞİYOR
03.10.2024 18:02
0
A+
A-
  • Altınova Belediyesi, şehrin her köşesinde sürdürdüğü ot biçme ve dal budama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor..

Uzayan otlar ve biriken çöplerin yarattığı tehlikelere karşı düzenli olarak gerçekleştirilen bu temizlik seferberliği hem çevre düzenini sağlıyor hem de daha yaşanabilir bir ilçe sunuyor..

 

 

HABER MERKEZİ

Şehrin dört bir yanında hummalı bir çalışma ile sokaklar ve parklar daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuşuyor. Hem ulaşım güvenliği hem de estetik açısından büyük önem taşıyan bu çalışmalar, halktan tam not almış durumda.

TEMİZ BİR İLÇE, GÜVENLİ BİR YAŞAM..

Belediyemiz, bu çalışmalarla sadece güzel bir görüntü sağlamayı değil, aynı zamanda vatandaşlarımızın sağlığını ve güvenliğini korumayı hedefliyor. Uzayan otlar ve biriken çöplerin yarattığı tehlikelere karşı düzenli olarak gerçekleştirilen bu temizlik seferberliği hem çevre düzenini sağlıyor hem de daha yaşanabilir bir ilçe sunuyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR..

Yapılan bu çalışmalardan memnun kalan ilçe sakinleri, Belediye Başkanımıza teşekkür etmeyi ihmal etmiyor. “İlçemiz her geçen gün daha güzel ve güvenli hale geliyor,” diyen vatandaşlar, bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti sık sık dile getiriyor. Başkanımız da bu olumlu geri dönüşlerin kendilerine büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, çalışmaların devam edeceğini vurguluyor.

AMACIMIZ GÜVENLİ VE TEMİZ BİR ÇEVREDE YAŞAMASINI SAĞLAMAK..

Belediye yetkilileri, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ve mahalle mahalle İlçenin her noktasına ulaşacaklarını belirtti. Başkan Fazlaca, “Amacımız sadece İlçemizin görüntüsünü güzelleştirmek değil, aynı zamanda vatandaşlarımızın daha güvenli ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak” diyerek, çalışmalara destek veren Altınova’lılara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.