yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1345
EURO
38,0872
ALTIN
2.892,89
BIST
10.060,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
26°C
Yalova
26°C
Açık
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C

ZENDORA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

ZENDORA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI
24.09.2024 13:13
0
A+
A-

Zendora Güzellik Merkezi, Kadıköy’de görkemli açılışını gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Kadıköy’de kadınlara özel güzellik ve bakım hizmetleri sunacak Zendora Deluxe Güzellik Merkezi, muhteşem bir açılışla hizmete girdi. Açılış törenine Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, eski milli futbolcu ve Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım ve davetliler katıldı. Bölgedeki kadınların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan güzellik merkezi, modern ve ferah bir ortam sunarak, misafirlerine hem rahatlatıcı bir deneyim hem de kaliteli hizmet sağlamayı hedefliyor. Açılışta konuşan işletme sahibi Yeşim Sezer, “Bursa’daki iki şubemizden sonra, bu üçüncü şubemizi Yalovalılar için çok özel bir şekilde hazırladık. Deluxe hizmet anlayışımızla cilt bakımı, bölgesel zayıflama, lazer epilasyon, cilt tedavileri ve daha birçok hizmeti hijyenik ve sağlıklı bir konseptte sunuyoruz” dedi.

Törene katılan davetliler, açılış sonrasında yapılan sunumlarda sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı. Güzellik merkezinin sunduğu yenilikler arasında, kişiye özel bakım programları, son teknoloji cihazlarla gerçekleştirilen uygulamalar ve uzman kadro ile yapılan danışmanlık hizmetleri öne çıkıyor. Zendora Güzellik Merkezi, Kadıköy’deki konumuyla, Yalova ve çevresindeki kadınların güzellik ve bakım ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Açılışta yapılan indirim kampanyaları ve çeşitli hediyelerle de ziyaretçilerin ilgisini çekti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.