yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1139
EURO
38,1129
ALTIN
2.873,31
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
22°C
Yalova
22°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C

ÇALIŞMALAR 14 MAHALLEDE YAPILIYOR

ÇALIŞMALAR 14 MAHALLEDE YAPILIYOR
20.09.2024 17:42
0
A+
A-

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN HAŞERE VE ZARARLI KONTROLÜ İÇİN İLAÇLAMA

Yalova Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yetkin uygulayıcı personeller eşliğinde şehir genelinde haşere ve zararlıların kontrolü için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor..

 

Haber / Esin KAYA

Yalova Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi ekipleri, halk sağlığını korumak ve yaşam alanlarını daha güvenli hale getirmek amacıyla düzenli olarak yaptığı çalışmalarla özellikle yaz aylarında artan haşere popülasyonuna karşı etkili bir önlem alıyor.

ÇALIŞMALAR 14 MAHALLEDE DE YAPILIYOR..

Ekipler, ilaçlama çalışmalarını planlı bir şekilde Yalova’nın 14 mahallesinde sürdürüyor. İlaçlama çalışmaları, hem insan sağlığını hem de çevreyi korumayı hedefliyor. Yalova Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmesi için bu tür önlemleri almaya devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, rögar ilaçlama çalışmaları da başlatıldı. Uçkun ve larva mücadelesinin yanı sıra, rögarlarda yaşayan haşere ve sinekler için de ilaçlama yapılıyor. Bu çalışmalar sayesinde, yaz aylarında artan haşere sorunlarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.