yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

90 DAKİKADAN GOL SESİ ÇIKMADI!

90 DAKİKADAN GOL SESİ ÇIKMADI!
07.11.2022 13:34
0
A+
A-

 

  • Yalova Süper Amatör Küme’de haftanın en önemli maçında son şampiyon Negmar Tavşanlı Belediyespor, sahasında bu sezonun şampiyonluk adaylarından güçlü rakibi Yeşilovaspor’la karşı karşıya geldi.

Nefesleri kesen zorlu 90 dakikadan gol sesi çıkmazken; müsabaka başladığı gibi 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi ve puanla bölüşüldü.

 

Onur ERDİK

 

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’nin ikinci haftasında Tavşanlı Belediyespor ile Yeşilovaspor, zorlu 90 dakikada kozlarını paylaştı. Baştan sona büyük bir çekişme ve heyecana sahne olan maçta gülen çıkmadı ve karşılaşma sonunda taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldılar. İki takım taraftarları da müsabakaya büyük ilgi gösterdiler.

 

İki devrede de gol fırsatlarından sonuç çıkmadı..

Tavşanlı Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Uğur Akalp yönetti. Akalp’in yardımcılıklarını ise Furkan Yaman ve Batuhan Akkuş yaptı. Geçen sezon da bu sahada berabere kalan iki takımın yeni sezondaki 3 puan savaşı çekişmeli geçti. Müsabakaya iki takım da kontrollü başlarken; Yeşilovaspor, rakip kalede ilerleyen bölümlerde etkili olmaya çalıştı. Ancak ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı ve devre arasına golsüz eşitlikle gidildi. Mücadelenin ikinci yarısında ilk 15 dakikadan sonra oyunda tempo artarken; Tavşanlı Belediyespor, Yeşilovaspor kalesinde etkili olmaya çalışsa da sonuca gidemedi. Bu devrede de gol olmayınca ikinci yarısına 9 dakika ilave edilen zorlu 90 dakika, başladığı gibi 0-0 golsüz eşitlikle noktalandı.

 

İki takım da 4’er puanda..

Golsüz berabere biten maç sonrasında Tavşanlı Belediyespor ve Yeşilovaspor, ikinci hafta sonunda puanlarını 4’e çıkardılar. Mavi-beyazlı ekip Tavşanlı, ligin üçüncü haftasında Acarspor deplasmanına çıkacak. Mavi-yeşilli takım Yeşilovaspor da üçüncü haftada seyircisi önünde Altınova ekibi Hersekspor’la kozlarını paylaşacak.

 

SAHA: Tavşanlı Sahası

HAKEMLER: Uğur Akalp, Furkan Yaman, Batuhan Akkuş

NEGMAR TAVŞANLI BELEDİYESPOR: Hüseyin Serdar Bozat, Umut Şafak, Emre Yağız (Dk.66 Cengizhan Dağaşan), Sinan Özkan, Burak Yılmaz, Murat Güneş (Dk.69 Yusuf Gökbak), Muhammet Tugay Erol, Bilal Akbay, Furkan Samet Seven, Semih Sargın (Dk.22 Hakan Bulduk), Onur Osman Erel (Dk.66 Muhammed Yalçın)

YEŞİLOVASPOR: Hüseyin Tunay Biçer, Ömer Faruk Özdemir, Muhammed İkbal, İzzet Şenyürek, Bedirhan Karagöz, Batuhan Karagöz, Mehmet Beyazıt, Samet Hasan (Dk.80 Fatih Altunkanat), Umut Kıral, Arda Öztep (Dk.46 Semih Semiz (Dk.89 Özkan Beyazduman), Mehmet Durukan(Dk.78 Ömer Bal)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Umut Kıral, Ömer Faruk Özdemir, Samet Hasan, Fatih Altunkanat(Yeşilovaspor).

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.