yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

‘86 MİLYON İNSANIMIZI KUCAKLAMAYA GELİYORUZ’

‘86 MİLYON İNSANIMIZI KUCAKLAMAYA GELİYORUZ’
25.04.2023 19:30
0
A+
A-
  • Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yalova Halk Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. İlk olarak İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu sahneye çıktı ve vatandaşları selamladı. Ardından Millet İttifakı Yalova parti il başkanları da tek tek sahneye çıkarak vatandaşları selamladılar. Ellerinde Türk Bayrakları ve pankartlarla kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Ekrem İmamoğlu, Yalova ve Türkiye’deki sorunları ancak kendilerinin çözebileceğini kaydetti.

’86 milyon insanımızı kucaklamaya geliyoruz’..

Millet İttifakı’nın temellerinin 2019 yılında atıldığını söyleyen İmamoğlu, “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu o adımı atıp bizleri bütünleştirip nasıl kazandırdığımızı biliyoruz. İstanbul’da kazandığımız seçimin aynısını bütün yurdumuzda gerçekleştireceğiz. Ne dediler? ‘İstanbul’u kazanan, Türkiye’yi kazanır. İstanbul’u kaybeden, Türkiye’yi kaybeder’. Zamanı geldi. Bir avuç insanın kaybetme zamanı geldi. 86 milyonun kazanma zamanı geldi. Hep birlikte kazanacağız. 86 milyon insanımızı kucaklamaya geliyoruz. Milletimize hizmet etmek için geliyoruz. Sandıkta coşacağız. Millet coşacak. Sandıkta oy kullanmaya, vatandaşları sandığa taşımaya, görev almaya, her oyumuza sahip çıkmaya, bu başımıza kakılan tek adamlık rejimini değiştirmeye hazır mıyız?” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.