yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5865
EURO
34,8497
ALTIN
2.499,00
BIST
9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C

‘7-8 gün içinde 3 maç oynadık’

‘7-8 gün içinde 3 maç oynadık’
24.01.2022 15:23
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor, kendisi gibi ligde zor günler geçiren ve yeni yapılanmaya giden HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ne konuk oldu. İki takımın kapışmasında 106-73’lük skorla kazanan taraf Yeşil-Kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor olurken; ekibimizde başantrenör Gökhan Güney, müsabakayla ilgili değerlendirmede bulundu.

 

‘7-8 gün içinde 3 maç oynadık’..

Ligde haftalar sonra kazanarak 106-73’lük galibiyetle kötü gidişe dur diyen Semt77 Yalovaspor’da başantrenör Gökhan Güney, “İki takım adına da hedef maç olarak gözüken bir karşılaşmaydı. İki takımın da kazanmayı çok arzuladığı bir maçtı. Gülen taraf biz olduk ve bunun için sevinçliyiz. Kendi adımızdan konuşacak olursak; Rakiplerdeki eksikler ve bizdeki Kovid-19 vakaları nedeniyle iki maçımız iptal olmuştu. Yaklaşık 20-21 günlük süreyi maç yapamadan ve sağlıklı antrenman yapamadan geçtik. Bunun üzerine 7-8 gün içinde 2’si deplasmanda olmak üzere 3 tane maç oynadık. Zor bir dönemden ve süreçten geçiyoruz ki zaten bunu hemen hemen bütün takımlar yaşayabiliyor. Afyon karşısında takımımızın özverisinden dolayı mutluyuz. Biz böyle savaşmaya devam ederek akıllı oynadığımız sürece bu ligde kalıcı olacağımıza inanıyoruz. Şimdi önümüzde Denizli maçı var. Bizim için çok önemli. Sahamızda Merkezefendi’yi yenersek, Afyon galibiyetinin önemi bir kat daha artacak. Onları da gösterdikleri efordan dolayı kutluyorum. Rakibimiz de önemli bir oluşum içinde. Sezonun kalan haftaları iki takım için de hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.