yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KUTLANDI

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KUTLANDI
04.10.2023 17:10
0
A+
A-

Yalova Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle özel bir etkinlik düzenledi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikte anaokulu öğrencileri, burada bakıma alınan can dostlarla doyasıya eğlendi. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bu özel etkinliğe katılarak hem yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı hem de çocuklara çeşitli hediyeler verdi.4 Ekim dolayısıyla gelen her ziyaretçi “Hayvan dostu öğrenci” madalyasını aldı. Öğrencilerin madalyaları Vali Kaya ve Başkan Tutuk tarafından takdim edildi.

BAŞKANTUTUK’TAN SATIN ALMAYIN SAHİPLENİN MESAJI..

Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde konuşan Başkan Mustafa Tutuk, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle çok güzel bir program yaptık. Çocuklarımıza ilk mama etkinliği yaptık. Düzenli olarak veteriner işleri müdürlüğümüz mama desteğinde bulunuyor. Sokaklardaki hayvanlarımız güvende karınları aç değil, onlara canımız gibi bakıyoruz. Bugün bir sokak hayvanını bir hemşehrimize sahiplendirdik. Satın almayın, müdürlüğümüze gelerek bir canımızı sahiplenebilirsiniz” dedi.

BİR VATANDAŞ GÜNÜN ANLAMINA KÖPEK SAHİPLENDİ..

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne ziyarete gelen bir vatandaş da 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle köpek sahiplendi. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde bakılan 3 yaş Melez köpek, Oğuzhan Erdoğan tarafından sahiplenirken, köpek Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk tarafından teslim edildi. Günün anlam ve önemi nedeniyle köpek sahiplenen Oğuzhan Erdoğan, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bende bir hayvan sahiplenmek istedim. Bu özel günde ona yeni bir yuva olmak istedim. Sahiplendiğim köpeğe ‘Ateş’ ismini verdim. Vatandaşlarımıza buradan şunu söylemek istiyorum. Satın almaktansa benim gibi sahiplenmelerini öneriyorum” ifadelerini kullandı. Program sonunda Vali Kaya ve Başkan Tutuk öğrenciler ve müdürlük çalışanlarıyla toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.