yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4583
EURO
34,7647
ALTIN
2.412,88
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

3D LEYLA İLE MECNUN İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

3D LEYLA İLE MECNUN İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI
20.11.2023 14:14
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi, Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Leyla ile Mecnun’ isimli tiyatro gösterisini Yalovalıların beğenisine sundu. 3D olarak gösterime sunulan tiyatro gösterisi, izleyicilerden tam not aldı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediyesi, Sezai Karakoç’un anısına Hakan Güneri yönetmenliğinde sahnelenen ‘Leyla ile Mecnun’ isimli tiyatro gösterisini Yalovalılar için sahneledi. Türkiye’de ilk kez kullanılan bir sahneleme tekniği ile 3D karakterler oyuna dahil edildi. Tiyatro izleyicisi, 3D sinema gözlükleri ile izledikleri oyunda, oyuncular ve animasyon karakterleri sahnede aynı anda izledi. Leyla ve Mecnun oyunu tiyatro severler tarafından büyük alkış aldı. Gösterinin sonunda oyuncuları performanslarından ötürü tebrik eden Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, kendilerine plaket ve çiçek takdim etti.

KÜLTÜR SANAT SEZONU SALİHA ERDİM SÖYLEŞİSİ İLE DEVAM EDECEK..

Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Sezonu, 22 Kasım Çarşamba günü Saliha Erdim Söyleşisi ile devam edecek. Ailede şartsız saygı ve muhabbet konusunun işleneceği söyleşi, saat 20.00’de Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde yapılacak. Saliha Erdim söyleşisine tüm Yalovalılar davetlidir.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.