yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

30 AĞUSTOS, ALTINOVA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 AĞUSTOS, ALTINOVA’DA COŞKUYLA KUTLANDI
31.08.2023 16:00
0
A+
A-
  • Altınova Belediyesi, 30 Ağustos Zafer’inin 101. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlediği halk konserleri büyük beğeni topladı..

 

Haber/Zeynep TAŞTAN

Altınova Belediyesi, 30 Ağustos Zafer’inin 101. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlediği halk konserleri büyük beğeni topladı.

UNUTULMAZ GECE..

Altınova Belediyesi, 30 Ağustos Zafer’inin 101. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde vatandaşlara müzik ziyafeti sundu. ‘İkilem Grubu’ verdikleri konserle Altınovalılara unutulmaz bir gece yaşattı.Hürriyet mahallesi Kaymakamlık Binası arkası Otopark Alanındaki konserde vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

“YÜCE MİLLETİMİZİN SARSILMAZ AZMİ”..

Konserde bir konuşma yapan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutlayan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “30 Ağustos Zaferi ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir” dedi.

DOĞA PASAPORTLU OLDULAR..

Konser sonunda ‘İkilem Grubu’ üyelerine Doğa pasaportu veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, doğaya ve hayvanlara yönelik başlatılan çalışmaya vurgu yaptılar. Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk Doğa Pasaportunu alan sanatçılar ise böyle bir uygulama başlatmasından dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.