yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4151
EURO
34,8070
ALTIN
2.419,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

3. PASİN DÖNEMİ

3. PASİN DÖNEMİ
24.01.2023 16:49
0
A+
A-

Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi. Yapılan Genel Kurul sonrasında mevcut Başkan Erdoğan Pasin, 3. defa dernek başkanı seçildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Dernek binasında yapılan ve tek liste olarak girilen Genel Kurul Toplantısı oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Divan seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda daha sonra faaliyet ve denetim raporları okundu. Raporların okunmasının ardından dernek organlarının asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan oylama sonucunda tek liste olarak seçime giren Erdoğan Pasin, katılan tüm üyelerin oylarıyla 3. defa yönetim kurulu başkanı seçildi. Erdoğan Pasin, daha sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, 3,5 yıl önce kurulan derneğin, bu süre içerisinde Çiftlikköy’ün en büyük, en aktif ve en tanınır derneği olduğunu belirterek yıl içerisinde birçok faaliyet yaptıklarını, üyelerin faydalanması için çeşitli kurslar açtıklarını ve bir çok ziyaretle birlikte çeşitli yardım, düğün, cenaze, hasta ziyaretleri gibi cemiyetlere katılarak hem hemşerilerinin hem de Çiftlikköy halkının yanında olmaya çalıştıklarını ve farklı bir dernek olma sözlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Önümüzdeki günlerde ülke gündemi ile birlikte hareketli bir sürece gireceklerini belirten Pasin, birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atacaklarını, özellikle gençlerin ve kadınların da katılımlarıyla Çiftlikköy ve Yalova için güzel şeyler yapacaklarını belirtti. Son bölüm olan dilek ve temenniler bölümünde söz alan üyeler ise dernekten ve yönetimden oldukça memnun olduklarını, bundan sonrasında da üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirterek, birlik ve beraberlik sözü verdiler.

Yapılan oylama sonucu Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Erdoğan Pasin(Başkan), Kenan Yılmaz, Zeki Dolu, Lokman Arıkan, Muhlis Polat, Ahmet Yücel Taşdüzer, Mahmut Atan, Ahmet Atbaşı, Hüseyin Akkurt, Hakan Ulusu, Mustafa Oğuz Daştan, Handan Öztürk Er, Hilmi Yücel, Ömer Ata, Ali Baygüt, Alemdar Çavaş, Yusuf Aydın, Süleyman Yılmaz, Sebahattin Ünallı. Denetim kurulu üyeleri ise, Oktay Şimşek, Menderes Yürekseven, Eftal Er, Selman Öztürk, Muhiddin Bayram ve Halit Keskin isimlerinden oluştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.