yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3549
EURO
34,7693
ALTIN
2.395,98
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

20.10.2023 13:39
0
A+
A-

ZİRVEDE TEK BAŞIMIZA KALDIK

 

Semt77 Yalovaspor’un da yer aldığı Türkiye Basketbol Ligi’nde hafta içi mesaisinin heyecanı yaşandı.

 

Takımların 6.hafta müsabakalarının yapıldığı yeşil-kırmızılı takımımız, ligin namağlup tek takımı olarak zirvede yalnız kaldı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği 2023-2024 sezonu Türkiye Basketbol Ligi’nde 6.hafta karşılaşmaları oynandı. Ekiplerin hafta içi mesaisinde birbirinden zorlu ve bir o kadar da önemli müsabakalar yapıldı. Çift maç haftasında ekiplerin birbirleriyle mücadeleleri nefesleri keserken; 6.haftanın ardından ligde yenilgisiz tek takım olarak Semt7 Yalovaspor kaldı.

12 Dev Adam zorlanmadı..

Türkiye Basketbol Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyen Semt77 Yalovaspor, 6.haftada seyircisi önünde Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı ağırladı. Yeşil-kırmızılı takımımız, rakibini 113-91’lik farklı skorla mağlup ederek üst üste 6.galibiyetine ulaştı. Bu sonuçla temsilcimiz, namağlup unvanıyla puanını 12’ye çıkardı ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Sigortam.net yenilgiyle tanıştı..

Öte yandan Semt77 Yalovaspor ile birlikte ligin ilk 5 haftasını kayıpsız geçen Sigortam.net, 6.hafta sonunda ilk yenilgisini aldı. İstanbul temsilcisi, sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile kozlarını paylaşırken; mücadeleden 83-72’lik mağlubiyetle ayrıldı. Böylece bu sezonki ilk yenilgisini tadan Sigortam.net, 11 puan ve averajla 4.sıraya geriledi. Balıkesir temsilcisi de 6.maçında 2.galibiyetini elde edip 8 puan ve averajla 14.sırada haftayı noktaladı.

Mersin ve Gaziantep takipte..

Ligin zirve adaylarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, seyircisi önünde Finalspor’u zor da olsa 72-69 yendi. 11 puandaki Akdeniz ekibi, averajla ikinci sıraya yerleşti. Bir yıl aranın ardından tekrar Süper Lig’e yükselmek isteyen Gaziantep Basketbol, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımını 90-69’luk farklı skorla mağlup ederek 11 puan ve averajla üçüncü sırada haftayı tamamladı.

Ligde kazanmayan kalmadı..

Öte yandan TBL’de kazanmayan takım kalmadı. 6.haftanın diğer mücadelelerinde; Pizza Lazza Haremspor, evinde OGM Ormanspor’u 74-67 ile geçti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, derbide deplasmanda Çayırova Belediyesi’ni 79-64’lük skorla yenmesini bildi. Çekişmeli geçen maçta Esenler Erokspor, Ankara’da MKE Ankaragücü Basketbol’u 75-74 devirdi. Alagöz Holding Iğdır Basketbol, sahasında Kapaklıspor’a 77-73 boyun eğdi. Haftanın bir diğer karşılaşmasında Konyaspor, sahasında Fenerbahçe Koleji’ni 90-78 mağlup etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.