yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

‘Acarspor, tam bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir’

‘Acarspor, tam bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir’
11.04.2023 12:22
0
A+
A-

 

  • Acarspor’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısının ardından tekrar göreve gelen Ömür Bayar başkanlığındaki yönetim kurulunda basın sözcülüğü görevine getirilen Ali Rıza Üstün, önemli açıklamalarda bulundu.

Acarspor’un tam bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Üstün, eski hakem Yasin Bağcı’nın da kulüpte eğitim sorumlusu görevinde bulunacağını dile getirdi.

 

Onur ERDİK

 

Yalova’nın köklü kulüplerinden olan, ilimiz ve ülkemiz sporuna yüzlerce sporcu yetiştiren Acarspor’da, yeni spor yasası kapsamında geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurul toplantısı yapılmıştı. Kulüp tesislerinin bulunduğu lokalde gerçekleştirilen toplantıda genç başkan Ömür Bayar, tek liste ile gidilen kongrede tekrar başkanlık görevine seçilmişti.

İlimiz sporunun önemli isimleri var..

Yeni yönetim ve denetleme kurulu oluşturulan kulüpte ilimiz sporunun önemli isimleri bulunuyor. Ömür Bayar başkanlığındaki sarı-lacivertli kulüpte Adem Gülsün, İsmail Dilsizoğlu, Mehmet Ali Uzman, Selahattin Yıldız, Yasin Bağcı, Al Rıza Üstün, Güral Güldür, Ahmet Harputoğlu, Bülent Tütüncü, Faruk Yiğit, Zafer Odabaşı, Taylan Özgür Arıman ve Mehmet Şirin Artan, yönetim kurulunda yer alıyor. Muhsin Sevencan, Hasan Faruk Üstün ve Nuri Erol da denetleme kurulunu oluşturuyor.

‘Acarspor, tam bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir’..

Yönetim kadrosunda gençleşmeye önem veren Acarspor’da önceki dönemlerde Yenimahallespor Kulübü yönetiminde de görev alan ve önemli katkıları olan Ali Rıza Üstün, basın sözcülüğü görevine getirildi. Ayrıca ilimiz futbol camiasının yakından tanıdığı, eski il hakemi ve gözlemcisi Yasin Bağcı da kulüp eğitim sorumlusu olarak Acarspor yönetiminde görev yapacak. Yeni yönetimle birlikte önemli projelere imza atacaklarını belirten Acarspor Basın Sözcüsü Ali Rıza Üstün, “Sadece futbol değil; birçok branşta yer alan Acarspor, artık tam bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Mücadele ettiği branşları arttırmayı, tesislerini büyütmeyi ve geliştirmeyi hedeflemektedir. Her zaman her branşta şampiyonluk hedefi olan Acarspor için öncelik, Yalova’daki çocukların ve gençlerin spora katılımlarını arttırmak ve centilmen sporcular yetiştirmektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.