yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

2024 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU

2024 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU
07.11.2023 17:38
0
A+
A-

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI HASAN SOYGÜZEL:

‘YALOVAMIZA VE KÖYLERİMİZEHİZMET ARTARAK DEVAM EDECEK’

İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı mali bütçesi 330 milyon TL olarak belirlendi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan görüşmelerine devam ediyor. Hasan Soygüzel’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonunca havale edilen, İl Özel İdaresi’nin 2023 mali yılı bütçe uygulamaları sırasında elde edilen ek ödeneğin bütçenin ilgili fasıl maddelerine gider olarak kaydedilmesi teklifi hakkında ilgili komisyonca hazırlanan rapor okundu. Raporun ardından 53 milyon TL tutarındaki ek gelir, şekilde bütçenin ilgili fasıl maddelerine gider olarak kaydedilmesi hususu oylandı ve oybirliğiyle kabul edildi.

2024 yılı bütçesi belirlendi

Meclisin bir diğer maddesinde ise İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı bütçe tasarısı görüşüldü. Gelir ve gider bütçesi denk olacak şekilde bütçe 330 milyon TL olarak belirlendi.

Teşekkür etti

Konuyla ilgili olarak bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, “İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı bütçesi hayırlı olsun. Önceki dönemde de köylerimize ve Yalovamıza çok verimli yatırımlar yaptık. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Bu bütçenin de aynı şekilde hizmet noktasında hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bütün meclis üyelerimiz tarafından evet oyu kullanılarak oybirliğiyle meclisten geçti. Her bir meclis üyemize ayrı ayrı teşekkürler ederiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.