yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

15 GÜNDÜR SES YOK!

15 GÜNDÜR SES YOK!
10.08.2022 17:18
0
A+
A-

 

  • Kadınlar basketbolundaki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP’in yeni sezon için yaptığı son transferlerin üzerinden 15 gün geçti. Bir süredir sus pus olan turuncu-sarılı takımımızda transfer çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Süper Lig için Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan davet bekleyen ancak aradan geçen zamana rağmen henüz bu organizasyon için davet almayan temsilcimizin yeni sezonda hangi ligde yer alacağı hala bilinmiyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki ekibimiz HDI Sigorta Yalova VİP, transferde bir süredir sessizliğini koruyor. Başantrenör Furkan Sağlık’la anlaşmasının ardından iç transferde 5, dış transferde de 2 isimle söz kesen temsilcimiz, yaklaşık 2 haftadır transferde sessizliğini bir türlü bozamadı. Geçen sezon TKBL play-off finalinde kaybederek Süper Lig’in kapısından dönen ancak en üst ligde Antalya 07 Basketbol’un faaliyetlerini durdurma kararı sonrası umutlanan turuncu-sarılı ekibimiz, Süper Lig için TBF’den davet bekliyor.

TBF Yalova’yı istemiyor mu?..

Aradan geçen zamana rağmen Türkiye Basketbol Federasyonu’nun VİP’e herhangi bir davette bulunmaması, akıllarda ‘TBF, Yalova’yı istemiyor mu?’ sorusunu getiriyor. Spor kamuoyunun merak ettiği bu konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde somut adım atılması bekleniyor. Bilindiği gibi HDI Sigorta Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı, federasyon seçimlerinde mevcut başkan Hidayet Türkoğlu’nun rakibi Harun Erdenay’ı desteklediği için temsilcimiz, federasyon bazında adeta gözden düştü. Hatta Rize başantrenörünün lisansının bulunmaması nedeniyle konuyu önce TBF, ardından tahkime taşıyan HDI Sigorta Yalova VİP, bu zamana kadar herhangi bir sonuç alamamıştı.

TBF’den menajerlere baskı yapılıyor iddiası..

Öte yandan VİP’in bir süredir transferde sessiz kalmasının altında farklı sebeplerin olduğu konuşuluyor. Federasyonla arası kötü olan temsilcimizin kadrosuna katmak istediği oyuncular için federasyondan bazı isimlerin, sporcu menajerlerine ‘Yalova’ya oyuncu vermeyin’ diye baskı yaptığı iddia edildi. Bu konuya HDI Sigorta Yalova VİP kanalından da herhangi bir yalanlama gelmediği biliniyor. Şuana kadar iç transferde Nazlı Güler, Miraz Uzunoğlu, Başak Altunbey, Ecem Erk ve Zehra İmanoğlu ile anlaşan VİP, dış transferde de Davion Wingate ve İrem Beriş’i kadrosuna katmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.