yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0728
EURO
38,0634
ALTIN
2.834,31
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

14 TONLUK SU TANKERİ HİZMETE GİRDİ

14 TONLUK SU TANKERİ HİZMETE GİRDİ
12.09.2024 14:31
0
A+
A-

 

Altınova Belediyesi, vatandaşlarına daha kaliteli hizmet sunma hedefiyle araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Altınova Belediyesi, araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni yatırımlar kapsamında, ilçedeki vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla tam donanımlı bir su tankeri alındı. 14 ton su kapasitesine sahip tanker, ortalama 15 dakikada dolabiliyor ve acil durumlarda 10 dakikada boşalabiliyor.

ARAÇ FİLOMUZU GENİŞLETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, hizmete sunulan yeni su tankerinin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, “İlçe halkımıza en iyi hizmeti sunmak için araç filomuzu sürekli olarak genişletiyoruz. Daha önce tam donanımlı bir ambulansı belediye bünyemize kazandırmıştık. Şimdi ise 14 tonluk su tankerimizi itfaiye birimimizin hizmetine sunduk. Altınova için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz ve ilerleyen günlerde araç filomuzu daha da genişleteceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.