yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

132. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR

132. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR
22.11.2022 17:30
0
A+
A-

 

1973 MEZUNLARI BULUŞTU

  • 1890 yılında kurulan Deniz Astsubay Okulu’nun 132. yılı 17 Kasım’da Yalova, Altınova’daki Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu’nda kutlandı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Pandemi sürecinde üç yıl ara verilen kutlamalara çok sayıda emekli astsubay katılırken, 1973 mezunları da bu özel günlerinde bir arada bulundu. Gündüz gerçekleşen programda; tören, gösteri, tanıtım programının ardından öğlen yemeği askeri okulda olduğu gibi bahriye örf-adetine uygun bir arada yenildi.

1973 mezunları akşam yemeğinde Gölbaşı Restaurant’ta buluştu..

Akşam programında ise Hisareyn’de bulunan Gölbaşı restaurantta tekrar bir araya gelen 1973 Mezunu Emekli Deniz Astsubayları gönüllerince bir gece geçirdi. Yemek öncesi Grup Başkanı Celil Soyer eşliğinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler ve çeşitli nedenlerle yaşamını yitirmiş olan sınıf arkadaşları adına saygı duruşunda bulunup, ‘ruhları şad, mekanları cennet olsun’ diyerek yemeğe geçildi. Vakit ilerledikçe koyu sohbete dalınıp; kah gülüp eğlenirken, kah hüzünlendiler. Gecenin sonunda bir başka buluşmada tekrar birlikte olmak üzere vedalaşılarak program tamamlandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.