yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4167
EURO
34,6081
ALTIN
2.384,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

12 DEV ADAM’A KOLAY LOKMA

12 DEV ADAM’A KOLAY LOKMA
13.01.2023 14:42
0
A+
A-

 

DEVREYE GALİBİYETLE GİRELİM!

  • Semt77 Yalovaspor Basketbol, ilk yarının son haftasında yarın sahasında zayıf rakibi Bornova Belediyesi Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden Semt77 Yalovaspor, 15.hafta müsabakaları çerçevesinde yarın sahasında ateş hattında bulunan ve düşme korkusu yaşayan İzmir ekibi Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı ağırlayacak. Son iki haftada önce Akran Gemlik Basketbol’u seyircisi önünde, sonra da deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u devirerek yükselişe geçen yeşil-kırmızılı takımımız, ilk yarının son maçında evinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

Temsilcimiz hata yapmak istemiyor..

Semt77 Yalovaspor ile Bornova Belediyesi Karşıyaka arasında yarın Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka saatler 17.30’u gösterdiğinde start alacak. Play-off yarışındaki ekibimiz için büyük önem taşıyan karşılama öncesinde 12 Dev Adam, 22 puanla 7.sırada haftaya giriyor. İzmir temsilcisi Bornova Belediyesi Karşıyaka ise 16 puan ve averajla küme düşme potası olan 15.sırada Yalova’da parkeye çıkıyor. Devre arası öncesi hata yapmak istemeyen temsilcimiz, bu mücadeleyi de kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı amaçlıyor.

Düşmenin en büyük adaylarından..

Öte yandan yeşil-kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor’un yarın misafir edeceği İzmir temsilcisi, ligin en büyük düşme adayları arasında gösteriliyor. Bu sezon oynadığı 14 karşılaşmada sadece 2 kez kazanabilen Bornova Belediyesi Karşıyaka, 12 müsabakada ise rakiplerine diş geçiremeyip parkeden boynu bükük ayrıldı. Son sıradaki Antalya Güneşi ile beraber kırmızı bölgeyi oluşturan Karşıyaka, Semt77 Yalovaspor’a sürpriz yapmaya çalışacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.