yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

12 DEV ADAM START VERDİ

12 DEV ADAM START VERDİ
03.08.2023 17:55
0
A+
A-

VİRA BİSMİLLAH!

  • Potadaki temsilcilerimizden Semt77 Yalovaspor, 2023-2024 sezonu için çalışmalarına başladı. Yeşil-kırmızılılar, ilk antrenman için 90. Yıl Spor Salonu’nda toplandı.

Geçen sezon Süper Lig’in kapısından dönen ve yeni sezonda hedefi mutlak şampiyonluk olan temsilcimizde oyuncular, sağlık kontrollerinin ardından ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil edecek Semt77 Yalovaspor, 2023-2024 sezonu için topbaşı yaptı. Başantrenör Faruk Beşok yönetiminde Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda bir araya gelen yeşil-kırmızılılar, tanışma toplantısının ardından ilk antrenmanını yaptı.

Sağlık kontrolünden geçtiler..

Sağlık sponsoru Özel Atakent Hastanesi’nde teknik ekip ve oyuncuların testten geçmesinin ardından yeni sezonun ilk antrenmanı 90. Yıl Spor Salonunda gerçekleştirildi. Ricky Tarrant ve Brandon Walters’ın yer almadığı antrenmanı ikinci başkan İlker Karbuz’un yanı sıra yöneticiler Cem Saraç, Bayram Yılmaz ve Batuhan Şener de takip etti.

Hazırlık turnuvasına katılacak..

Taraftarlarla buluşmak için sabırsızlandıklarını belirten yetkililer, “Sezonu açtık. Hazırlık turnuvasına katılacağız. Turnuvadan önce İstanbul’da bir hazırlık maçımız olacak. 25 Ağustos’ta Fenerbahçe ile bir hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. 1-3 Eylül tarihleri arasında Ankara’da Ormanspor’un düzenlediği bir turnuva var. Ankara Ormanspor, Ankara Ted Koleji, Ankaragücü’nün olduğu dörtlü bir turnuvaya katılacağız. Yalova’da 7-9 Eylül tarihleri arasında da biz bir turnuva düzenleyeceğiz. Ligimize yeni gelen İstanbul Erokspor, Çayırova Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor turnuvada olacaklar. Yalova’da da dörtlü bir turnuva olacak” şeklinde konuştular.

Tek hedef Süper Lig..

Geçtiğimiz sezon finalde kaybederek ikinci kez Süper Lig’de yükselme şansını kaybeden yeşil-kırmızılı takımımız, yeni sezonda tek hedefini üst lig olarak belirledi. Kadroyu tamamladıklarını ifade eden yetkililer, “İlk etapta 12 yerli ve 2 yabancı oyuncu olmak üzere; 14 kişilik kadromuz tamamlandı. Acarspor ile ortaklaşa yürüttüğümüz bir projemiz var. Acarspor ’un kadrosundan da bizimle beraber olacak arkadaşlar var. Acarspor’a katılacak 2 ya da 3 tane daha oyuncu olacak. Onlar da bizimle beraber antrenmanlara çıkacak. Onları da tamamladıktan sonra daha geniş bir kadromuz olacak. Sezon içinde bir değişiklik yapmayı düşünürsek transfer çalışması olur. Teknik ekibimizi de oluşturduk. Başantrenörlük görevine çok deneyimli olan milli takımda oynamış, alt yapı milli takımlarda da antrenörlük yapmış ve aynı zamanda Beşiktaş’ta da çalışmış Faruk Beşok ile anlaştık. Bu seneki en büyük hedefimiz direkt şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek. Geçen sene final oynadık ve kaybettik. Bir önceki sezon talihsiz bir şekilde kaybettiğimiz Süper Lig’i bu sene şampiyon olarak çıkmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.